Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Credeţi că protestele vor putea întoarce decizia guvernului în privinţa revoluţiei fiscale?
Da
Nu
Nu ştiu
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata

Negocierile pentru Brexit se apropie de un eşec

Negociatorul şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, a afirmat că UE se pregăteşte pentru posibilitatea de a nu se ajunge la nici un acord cu Londra, chiar dacă acesta nu este scenariul favorabil. „Aceasta nu este opţiunea mea, care ar însemna o întoarcere în urmă cu 44 de ani ... Citeste"

563 Vizualizari | 0 Comentarii

Extremiştii polonezi au mărşăluit prin Varşovia

Marş de amploare al extremei-drepte din Polonia, de Ziua Independenţei. 60.000 de oameni au ieşit pe străzile Varşovei, pentru a apăra valorile creştine. Organizat sub sloganul „Îl vrem pe ... Citeste"

501 Vizualizari | 0 Comentarii

Protest catalan la Bruxelles

Sute de manifestanţi susţinători ai independenţei Cataloniei au protestat ieri la Bruxelles faţă de modul în care a reacţionat Uniunea Europeană în criza catalană şi au cerut blocului comunitar să ... Citeste"

438 Vizualizari | 0 Comentarii

Dorin Chirtoacă scapă de arestul la domiciliu

Primarul suspendat al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a fost eliberat din arest la domiciliu şi plasat sub control judiciar, relatează Radio Chişinău. Decizia aprobată de Judecătoria Chişinău se aplică ... Citeste"

432 Vizualizari | 0 Comentarii

Articole din editiile precedente:

Nor radioactiv deasupra Europei

Un nor de poluare radioactivă a fost identificat în ultimele săptămâni deasupra Europei şi ar putea indica faptul că a avut loc un accident la o instalaţie nucleară din Rusia sau Kazahstan în ... Citeste"

872 Vizualizari | 0 Comentarii

Dotarea NATO, sabotată de Trump

NATO a devenit, după sosirea lui Donald Trump la preşedinţia SUA, din ce în ce mai puţin echipată pentru a face faţă unei eventuale agresiuni contra unuia dintre statele sale membre, lucru de care Rusia ... Citeste"

770 Vizualizari | 0 Comentarii

Al-Baghdadi s-ar fi aflat în oraşul sirian Albu Kamal

Liderul grupării Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, s-ar fi aflat în oraşul sirian Albu Kamal în timpul operaţiunii armatei siriene şi a aliaţilor săi de „curăţire” a localităţii din ... Citeste"

748 Vizualizari | 0 Comentarii

Big Ben-ul a bătut din nou

Clopotul mare al turnului cu ceas al Palatului Westminster, Big Ben, a bătut din nou după trei luni de tăcere cu prilejul marcării sfârşitului Primului Război Mondial la 11 noiembrie, relata ieri ... Citeste"

506 Vizualizari | 0 Comentarii

Puigdemont îşi va conduce guvernul de la Bruxelles

Fostul premier catalan Carles Puigdemont a anunţat ieri la Bruxelles crearea unei „structuri stabile” care să coordoneze din Belgia guvernul său pe care-l consideră „legitim” şi a ... Citeste"

480 Vizualizari | 0 Comentarii

Vânzarea de ţigarete în Vatican, interzisă

Papa Francisc a decis să interzică începând din 2018 vânzările de ţigarete în magazinul scutit de taxe vamale aflat în interiorul Vaticanului din care reprezentanţii Bisericii ... Citeste"

479 Vizualizari | 0 Comentarii

200 de persoane arestate pentru corupţie în Arabia

Mai mult de 200 de persoane au fost arestate în Arabia Saudită în cadrul unor epurări anticorupţie fără precedent întreprinse recent de acest regat, care a vizat inclusiv prinţi şi miniştri. ... Citeste"

460 Vizualizari | 0 Comentarii

Un nou val de arestări în Arabia Saudită

Autorităţile din Arabia Saudită au făcut noi arestări în campania anticorupţie din rândul elitei politice şi de afaceri, au spus miercuri surse la curent cu această chestiune. Zeci de membri ai ... Citeste"

537 Vizualizari | 0 Comentarii

Pact de apărare între ţările UE

Cel puţin 20 de state membre ale Uniunii Europene vor semna săptămâna viitoare un pact privind apărarea comună, iniţiativă promovată de Franţa şi Germania, pentru finanţarea şi dezvoltarea ... Citeste"

526 Vizualizari | 0 Comentarii

Independenţa Cataloniei, neconstituţională

Tribunalul Constituţional spaniol a anulat ieri declaraţia unilaterală de independenţă adoptată pe 27 octombrie de parlamentul regional catalan şi a decis de asemenea formularea unui denunţ pentru nesupunere ... Citeste"

499 Vizualizari | 0 Comentarii

SUA anunţă restricţii împotriva Cubei

Guvernul SUA a anunţat ieri noi restricţii împotriva Cubei, care vin să pună în practică angajamentul preşedintelui Donald Trump de a anula măsurile administraţiei precedente. În urma ... Citeste"

498 Vizualizari | 0 Comentarii

Londra vrea să-i păstreze pe cetăţenii comunitari

Guvernul britanic a afirmat ieri că majoritatea cetăţenilor UE care trăiesc în prezent în Marea Britanie vor avea dreptul să rămână în ţară după finalizarea Brexit-ului, în martie ... Citeste"

612 Vizualizari | 0 Comentarii

Revoluţia din Octombrie trecută în umbră de ruşi

Rusia a marcat ieri fără strălucire cei 100 de ani de la Revoluţia bolşevică din Octombrie, seism politic major al secolului al XX-lea, Kremlinul temându-se de glorificarea schimbării regimului prin ... Citeste"

524 Vizualizari | 0 Comentarii

Britanicii dezaprobă prestaţia premierului May

O majoritate record dintre britanici dezaprobă prestaţia premierului Theresa May în negocierea Brexit-ului şi sunt tot mai sceptici că situaţia din Marea Britanie se va îmbunătăţi după retragerea ... Citeste"

511 Vizualizari | 0 Comentarii

Socialiştii moldoveni conduc în sondaje

Partidul Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) ar întruni jumătate din numărul total de voturi în cazul unor alegeri anticipate şi doar două alte formaţiuni politice - Partidul Acţiune şi ... Citeste"

545 Vizualizari | 0 Comentarii

Popularitatea lui Trump s-a prăbuşit

La un an de la accederea sa la Casa Albă, două treimi dintre americani consideră că Donald Trump nu şi-a respectat promisiunile, potrivit unui sondaj publicat duminică, relatează AFP. Potrivit acestui sondaj ... Citeste"

536 Vizualizari | 0 Comentarii

Liderul catalan continuă lupta

Liderul catalan destituit, Carles Puigdemont, plasat duminică în libertate condiţionată de justiţia belgiană, a denunţat ieri arestarea unor membri ai fostului său executiv de către autorităţile ... Citeste"

516 Vizualizari | 0 Comentarii

Prinţi şi miniştri trimişi după gratii

Zece prinţi şi zeci de foşti miniştri au fost arestaţi sâmbătă în Arabia Saudită la decizia unei comisii anticorupţie, a anunţat canalul de televiziune prin satelit Al-Arabiya, cu capital saudit. ... Citeste"

537 Vizualizari | 0 Comentarii

Evacuări masive la Moscova

Mii de oameni - peste 20.000 potrivit unor estimări - au fost evacuaţi ieri din centre comerciale, cinematografe, teatre, muzee şi hoteluri din Moscova după primirea unor ameninţări cu bombă care s-au dovedit ... Citeste"

516 Vizualizari | 0 Comentarii

Liderul catalan s-a predat poliţiei belgiene

Liderul catalan destituit Carles Puigdemont s-a predat poliţiei belgiene, a anunţat ieri radioteleviziunea VRT. Imediat, procuratura din Bruxelles a confirmat, într-o conferinţă de presă, că fostul lider ... Citeste"

500 Vizualizari | 0 Comentarii

Manifestanţi anti-Putin arestaţi

Poliţia rusă a arestat ieri peste 260 de persoane care s-au adunat în centrul Moscovei la o manifestaţie neautorizată împotriva preşedintelui Vladimir Putin. Această manifestaţie a fost organizată ... Citeste"

490 Vizualizari | 0 Comentarii


Știri Ultima Oră

Top 10 stiri:

Editorial:

Voi, voi nu aveţi nici o vină?
de Marius ILINCARU - editor
Gata, s-a făcut! De anul viitor contribuţiile sociale vor fi în sarcina angajaţilor, chiar dacă acestea vor fi reţinute şi plătite de către angajator. Acum, dacă angajatorul va vrea să le şi suporte... »

Bancul zilei:

Lămurire
- Unde lucrezi?- În construcţii!- Adică?- Make up... »

Poza Zilei: Conducerea Urban Serv a început să dezvăluie lucrurile importante din unitate.
Parerea mea:
Program Filme CineGlobe
Diverse: Horoscop

Vremea:
Acum: 4°C.
La noapte: 2°C.
Maine: 6°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR:   4,6400 lei
USD:   3,9322 lei

Chestionar

Raspunsuri »
Chestionare vechi »
Sumarul editiei:
Invatamant Bancul Zilei Mozaic