Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: V-aţi spovedit în Postul Paştelui?
Da
Nu, dar mă voi spovedi
Nu mă spovedesc

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
Dedicatii RadioFix Live
pressshop
Coalitia pentru o presa curata

Chestionare

« Arhiva de chestionare

Dacă aţi fi parlamentar de Botoşani, ce proiecte de lege aţi propune dezbaterii publice?

Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

 • 1. de RO Romania:
  Băsescu: Fac apel la guvern să emită OUG pentru eutanasierea câinilor neadoptaţi Preş edintele Traian Băsescu face apel la guvern să emită o Ordonanţă de Urgenţă prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate. "Fac apel la guvern, pentru că administraţiile locale sunt cu mâinile legate de legislaţia în vigoare, fac apel la guvern să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să stabilească un termen scurt sau rezonabil în care iubitorii de câini să ia câinii maidanezi acasă, să-i ţină în ţarcul lor, după care cei care nu au fost adoptaţi de iubitorii de câini să fie imediat eutanasiaţi", a afirmat Traian Băsescu. Potrivi t preşedintelui, castrarea câinilor prelungeşte timpul până la care animalele acestea vor dispărea - 12-15-18 ani. "Castrarea e o soluţie pe termen lung, care s-a dovedit că nu dă rezultate", a spus preşedintele. Potrivit lui Băsescu, rezultatul actualei legislaţii care vizează castrarea şi îngrijirea câinilor s-a dovedit un eşec. "Nu trebuie să mai aşteptăm să mai moară un copil. Nu putem pune câinii mai presus de oameni, mai presus de copii (...) Sunt revoltat de demagogia legată de iubitorii de câini", a susţinut preşedintele.
  2013-09-04, 10:53:30
 • Re: de Rica:
  Este clar!Am terminat cu eutanasierea "Maidanezilor politici", am rezolvat problema "dobermanilor din primarii",de "pechinezul de la Cotroceni" am scapat,acum a mai ramas problema cainilor.Pe ei fratilor sa vedeti ce bine o sa ne mearga!
  2014-03-24, 10:28:02
 • 2. de xoanovici:
  eu ca parlamentar de meseri, ...AUTO.... as" face" o lege ca sa nu se mai treaca de la u8n partid la altul intre alegeri.De3altfel parca am mai auzit o propunere de asta,la alt coleg.....AUTO
  2014-01-27, 21:29:44
 • 3. de comis009:
  Pai daca noi propunem proiecte de legi , aia 580 de parlamentari se vor distra si fura numai .
  2015-03-07, 17:27:06

Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

Autentificare:
Am uitat parola
Inregistrare
Tine-ma minte
Poza Zilei: Şi fetele au fost fermecate de protecţia oferită de dotările poliţiştilor.