Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Trimiterea angajaţilor Spitalului Judeţean în concedii fără plată este o soluţie bună de reducere a cheltuielilor?
Da
Nu
Nu ştiu
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata

Horoscop

Berbec

Berbec


21 Martie - 20 Aprilie

E foarte posibil să fie nevoie să reveniţi asupra unor lucrări pe care le-aţi considerat finalizate. Programul pentru această zi va fi foarte plin şi nu veţi putea lăsa nimic pe planul al doilea. N-ar fi rău să păstraţi timp şi pentru odihnă.

 
Taur

Taur


21 Aprilie - 21 Mai

Proiectele pentru timpul liber făcute în compania fiinţei iubite vor înregistra unele modificări, ceea ce ar putea genera discuţii în contradictoriu. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă parte de un câştig material.

 
Gemeni

Gemeni


22 Mai - 21 Iunie

Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o intervenţie ce ar putea genera neînţelegeri în relaţia dumneavoastră cu fiinţa iubită. Chestiunile gospodăreşti s-ar putea să vă împiedice să vă petreceţi timpul liber în compania persoanei iubite.

 
Rac

Rac


22 Iunie - 21 Iulie

Vă confruntaţi cu tot felul de situaţii stresante, dar din fericire veţi reuşi să găsiţi rezolvări convenabile. Dacă doriţi să semnaţi un contract, să obţineţi o aprobare, şansa vă surâde. Ar fi bine să încercaţi să fiţi mai ponderat.

 
Leu

Leu


22 Iulie - 22 August

Implicarea în activităţi intelectuale vă va permite să vă remarcaţi. La slujbă reuşiţi să fiţi eficient, ceea ce v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi bugetul. Relaţia cu partenerul va fi ceva mai agitată şi nu e cazul să vă implicaţi în dispute.

 
Fecioara

Fecioara


23 August - 22 Septembrie

Sunteţi irascibil şi gata să vă ieşiţi din fire oricând. Evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment care, mai mult ca sigur, vă va conduce pe căi greşite. Nu e cazul să vă implicaţi în activităţi riscante deoarece veţi avea neplăceri.

 
Balanta

Balanta


23 Septembrie - 22 Octombrie

Impulsivitatea vă poate determina să faceţi gesturi pe care să le regretaţi. Vă veţi bucura de simpatia persoanelor de sex opus cu care veţi intra în contact. Complimentele vă vor face mare plăcere, căci vă vor reechilibra starea afectivă.

 
Scorpion

Scorpion


23 Octombrie - 21 Noiembrie

Relaţia cu persoanele de sex opus se va îmbunătăţi şi vă veţi bucura de aprecierea acestora. Veţi primi o ofertă cel puţin interesantă de petrecere a timpului liber, dar înainte de a o accepta, gândiţi-vă şi la cheltuielile presupuse.

 
Sagetator

Sagetator


22 Noiembrie - 20 Decembrie

Problemele pe care le aveţi par a-şi găsi rezolvarea sau măcar se vor ameliora. Energia fizică este la un nivel ridicat şi reuşiţi s-o canalizaţi spre scopurile prioritare. Implicarea în activităţi sociale vă va da ocazia să vă relaxaţi.

 
Capricorn

Capricorn


21 Decembrie - 20 Ianuarie

Dovediţi o bună robusteţe fizică, ceea ce vă va ajuta în tot ce doriţi să întreprindeţi. În plus, optimismul de care daţi dovadă va avea efecte pozitive asupra stării generale. Din punct de vedere mental, sunteţi cam împrăştiat.

 
Varsator

Varsator


21 Ianuarie - 20 Februarie

Ar trebui să vă faceţi cu atenţie programul şi să nu vă implicaţi în activităţi solicitante, mai ales din punct de vedere fizic. Dacă le acceptaţi totuşi, fiţi cât se poate de atent, deoarece lucrurile ar putea lua o întorsătură neaşteptată.

 
Pesti

Pesti


21 Februarie - 20 Martie

Nu vă simţiţi prea în largul dumneavoastră şi aveţi tendinţa de a face reproşuri partenerului de suflet. Cel mai bine ar fi să dovediţi mai multă înţelegere faţă de acesta. Spre sfârşitul zilei aţi putea afla o veste care să vă însenineze chipul.

 
Poza Zilei: Pe canicula asta, şi comunitarii se simt eroi ai neamului. De aceea se adăpostesc în preajma statuilor.
Parerea mea:
Program Filme CineGlobe
Diverse: Horoscop

Vremea:
Acum: 20°C.
La noapte: 12°C.
Maine: 21°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR:   4,6606 lei
USD:   3,7886 lei

Chestionar

Dacă aţi fi ministru al Educaţiei, cum aţi modifica examenul de bacalaureat?

Raspunsuri »
Chestionare vechi »
Sumarul editiei:
Actualitate National
Economic International Sport Editorial Puls Ultima ora
Joburi Bancul Zilei Mozaic Monitorul femeilor