Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Cine credeţi că este vinovat pentru că suspecţii în marele dosare de corupţie fug din ţară?
Judecătorii
Anchetatorii
Politicienii
Serviciile secrete
Nu ştiu

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata

Dar otrăvit făcut de guvern firmelor din IT

Un angajator care a mărit cu 20% salariul unui IT-ist care câştiga 10.000 de lei brut în 2017 va primi de la stat o deducere lunară în valoare de 550 de lei. Un angajator care a majorat cu 28% salariul brut al IT-istului care câştiga 10.000 de lei brut anul trecut va primi o deducere de doar 30 ... Citeste"

1036 Vizualizari | 0 Comentarii

Ungaria vrea gaze din România

Ungaria va semna, în curând, un acord care îi va permite să importe, anual, până la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din România pe o perioadă de 15 ani, a declarat ... Citeste"

806 Vizualizari | 0 Comentarii

Scumpiri anunţate de la BNR

Banca Naţională a României (BNR) a revizuit în creştere, de la 3,2% la 3,5%, prognoza privind inflaţia pentru finalul acestui an şi a estimat un nivel de 3,1% pentru decembrie 2019, a anunţat, ... Citeste"

791 Vizualizari | 0 Comentarii

Irakul se aşteaptă la un val de investiţii străine

Irakul are nevoie de investiţii străine în valoare de circa 100 de miliarde de dolari în domeniile transportului, energiei şi agriculturii, în cadrul planului său de reconstrucţie şi ... Citeste"

777 Vizualizari | 0 Comentarii

Articole din editiile precedente:

Femei de serviciu sancţionate după ce s-au plâns de revoluţia fiscală

Femeile de serviciu de la grădiniţele din comuna Roşia de Amaradia, care s-au plâns jurnaliştilor că revoluţia fiscală le lasă cu buzunarele goale, au fost chemate la Inspectoratul Şcolar Judeţean ... Citeste"

1041 Vizualizari | 0 Comentarii

Şeful aeroporturilor din Bucureşti a demisionat

Directorul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Bogdan Mîndrescu, a demisionat, au declarat, ieri, surse din Ministerul Transporturilor. În vârstă de 28 de ani, Mîndrescu a ... Citeste"

639 Vizualizari | 0 Comentarii

Angajatori puşi să plătească în locul salariaţilor part-time

Guvernul a aprobat în şedinţa de ieri ordonanţa de urgenţă privind măsuri pentru protejarea veniturilor unor categorii de salariaţi, angajaţi din IT, cercetare-dezvoltare şi inovare, sezonieri, ... Citeste"

598 Vizualizari | 0 Comentarii

Economia Ungariei, frânată de lipsa forţei de muncă

Criză acută de forţă de muncă pe piaţa din Ungaria. Potrivit unui raport al Comisiei Europene, nouă din zece patroni din industrie se plâng că găsesc tot mai greu angajaţi, pentru că nu există personal ... Citeste"

511 Vizualizari | 0 Comentarii

Ordonanţă de Urgenţă pentru salariile IT-iştilor

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat că a găsit soluţia pentru problemele apărute ca urmare a trecerii contribuţiilor sociale de la angajator la angajator. Soluţia ministrului va viza patru ... Citeste"

585 Vizualizari | 0 Comentarii

Artiştii se revoltă împotriva Codului Fiscal

Aproape 300 de artişti - actori, cântăreţi, scriitori, coregrafi, fotografi - au iniţiat o petiţie prin care cer coaliţiei de guvernare modificarea Codului Fiscal şi spun că nu vor depune declaraţia 600, ... Citeste"

497 Vizualizari | 0 Comentarii

Protest cu avioane de hârtie împotriva declaraţiei 600

Protest inedit la Ministerul de Finanţe faţă de controversata declaraţie 600. Mai mulţi oameni s-au adunat în faţa instituţiei şi, într-un gest simbolic, au făcut avioane de hârtie pe care ... Citeste"

495 Vizualizari | 0 Comentarii

Creşte dobânda de politică monetară

Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a hotărât majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an, de la 2% pe an, începând cu data ... Citeste"

489 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministrul Muncii anunţă scăderea veniturilor

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a admis ieri, într-o conferinţă de presă, că din această lună vor fi bugetari care vor pleca acasă cu bani mai puţini, dar a precizat că este cazul a doar 3% din ... Citeste"

583 Vizualizari | 0 Comentarii

Bitcoin scade sub pragul de 6.000 de dolari

Bitcoin a mai pierdut 13% din valoare ieri, ajungând sub pragul de 6.000 de dolari, o cădere majoră după maximul atins în decembrie 2017, de aproape 20.000 de dolari. Pe o piaţă de schimb ... Citeste"

551 Vizualizari | 0 Comentarii

Agitaţie pe burse

Bursa de la New York a revenit pe creştere la debutul şedinţei de ieri, după ce luni a înregistrat o scădere spectaculoasă care s-a propagat ulterior la nivel mondial, informează AFP. Toţi cei trei ... Citeste"

482 Vizualizari | 0 Comentarii

Asigurări de sănătate pentru cei care nu au depus Formularul 600

Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze faptul că beneficiază de asigurare de sănătate şi contribuabilii care nu au depus Declaraţia 600, în urma prorogării termenului de ... Citeste"

572 Vizualizari | 0 Comentarii

România a câştigat procesul cu Chevron

Compania petrolieră Chevron va plăti Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM) zeci de milioane de dolari, în urma rezilierii a trei acorduri petroliere de concesiune, fără respectarea ... Citeste"

664 Vizualizari | 0 Comentarii

Investigaţii după vânzarea pe Internet a unor proiecte Start-Up Nation

Reprezentanţii platformei de anunţuri online OLX investighează aspectele legale privind comercializarea pe acest site a proiectelor Start-Up Nation, relatează Agerpres. „OLX urmăreşte acest subiect ... Citeste"

620 Vizualizari | 0 Comentarii


Știri Ultima Oră

Top 10 stiri:

Editorial:

Haiducie prin pădurea întunecată
de Virgil COSMA - jurnalist
De ce era nevoie de harababura asta legislativă, care întoarce ţara cu fundul în sus? Nicio guvernare socialistă nu a mai făcut asta până acum. Pe vremea lui Văcăroiu coloşii industriali... »

Bancul zilei:

Întrebare
- Ştii ce e februarie?- Bineînţeles, luna îndrăgostiţilor?- Şi martie?- Luna testelor de... »

Poza Zilei: După legea asta care a mărit salariile, parcă şi oamenii de zăpadă se uită mai urât.
Parerea mea:
Diverse: Horoscop

Vremea:
Acum: -2°C.
La noapte: -6°C.
Maine: -1°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR:   4,6606 lei
USD:   3,7828 lei

Chestionar

Raspunsuri »
Chestionare vechi »
Sumarul editiei: