Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Credeţi că dezvăluirile la adresa DNA sunt reale?
Da
Nu
Nu ştiu
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata

Olguţa Vasilescu vrea şi o revoluţie a pensiilor

Guvernul mai pregăteşte o revoluţie. Cine nu a cotizat cel puţin 10 ani la stat va fi scos din categoria pensionarilor. Ministrul Muncii spune că această categorie va fi încadrată într-o nouă formă de ajutor social, iar pentru asta este nevoie de încă o schimbare a legii. Olguţa Vasilescu a explicat, ... Citeste"

736 Vizualizari | 0 Comentarii

Banii UE păziţi de un procuror european

Parlamentul European a înfiinţat instituţiei Procurorul European. În cadrul acestei instituţii, care se va axa pe fraudele cu banii europeni, vor lucra şi procurori desemnaţi de România. ... Citeste"

558 Vizualizari | 0 Comentarii

Articole din editiile precedente:

Biserica, ocolită de impozite

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, susţine că sumele pe care teoretic statul ar trebui să le ia ca impozit Bisericii Ortodoxe Române (BOR) vor rămâne în cadrul bisericii pentru ... Citeste"

638 Vizualizari | 1 Comentarii

Dar otrăvit făcut de guvern firmelor din IT

Un angajator care a mărit cu 20% salariul unui IT-ist care câştiga 10.000 de lei brut în 2017 va primi de la stat o deducere lunară în valoare de 550 de lei. Un angajator care a majorat cu ... Citeste"

1038 Vizualizari | 0 Comentarii

Ungaria vrea gaze din România

Ungaria va semna, în curând, un acord care îi va permite să importe, anual, până la patru miliarde de metri cubi de gaze naturale din România pe o perioadă de 15 ani, a declarat ... Citeste"

809 Vizualizari | 0 Comentarii

Scumpiri anunţate de la BNR

Banca Naţională a României (BNR) a revizuit în creştere, de la 3,2% la 3,5%, prognoza privind inflaţia pentru finalul acestui an şi a estimat un nivel de 3,1% pentru decembrie 2019, a anunţat, ... Citeste"

796 Vizualizari | 0 Comentarii

Irakul se aşteaptă la un val de investiţii străine

Irakul are nevoie de investiţii străine în valoare de circa 100 de miliarde de dolari în domeniile transportului, energiei şi agriculturii, în cadrul planului său de reconstrucţie şi ... Citeste"

781 Vizualizari | 0 Comentarii

Femei de serviciu sancţionate după ce s-au plâns de revoluţia fiscală

Femeile de serviciu de la grădiniţele din comuna Roşia de Amaradia, care s-au plâns jurnaliştilor că revoluţia fiscală le lasă cu buzunarele goale, au fost chemate la Inspectoratul Şcolar Judeţean ... Citeste"

1045 Vizualizari | 0 Comentarii

Şeful aeroporturilor din Bucureşti a demisionat

Directorul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Bogdan Mîndrescu, a demisionat, au declarat, ieri, surse din Ministerul Transporturilor. În vârstă de 28 de ani, Mîndrescu a ... Citeste"

643 Vizualizari | 0 Comentarii

Angajatori puşi să plătească în locul salariaţilor part-time

Guvernul a aprobat în şedinţa de ieri ordonanţa de urgenţă privind măsuri pentru protejarea veniturilor unor categorii de salariaţi, angajaţi din IT, cercetare-dezvoltare şi inovare, sezonieri, ... Citeste"

600 Vizualizari | 0 Comentarii

Economia Ungariei, frânată de lipsa forţei de muncă

Criză acută de forţă de muncă pe piaţa din Ungaria. Potrivit unui raport al Comisiei Europene, nouă din zece patroni din industrie se plâng că găsesc tot mai greu angajaţi, pentru că nu există personal ... Citeste"

515 Vizualizari | 0 Comentarii

Ordonanţă de Urgenţă pentru salariile IT-iştilor

Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, a anunţat că a găsit soluţia pentru problemele apărute ca urmare a trecerii contribuţiilor sociale de la angajator la angajator. Soluţia ministrului va viza patru ... Citeste"

586 Vizualizari | 0 Comentarii

Artiştii se revoltă împotriva Codului Fiscal

Aproape 300 de artişti - actori, cântăreţi, scriitori, coregrafi, fotografi - au iniţiat o petiţie prin care cer coaliţiei de guvernare modificarea Codului Fiscal şi spun că nu vor depune declaraţia 600, ... Citeste"

498 Vizualizari | 0 Comentarii

Protest cu avioane de hârtie împotriva declaraţiei 600

Protest inedit la Ministerul de Finanţe faţă de controversata declaraţie 600. Mai mulţi oameni s-au adunat în faţa instituţiei şi, într-un gest simbolic, au făcut avioane de hârtie pe care ... Citeste"

496 Vizualizari | 0 Comentarii

Creşte dobânda de politică monetară

Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României (BNR) a hotărât majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 2,25% pe an, de la 2% pe an, începând cu data ... Citeste"

490 Vizualizari | 0 Comentarii

Ministrul Muncii anunţă scăderea veniturilor

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a admis ieri, într-o conferinţă de presă, că din această lună vor fi bugetari care vor pleca acasă cu bani mai puţini, dar a precizat că este cazul a doar 3% din ... Citeste"

585 Vizualizari | 0 Comentarii

Bitcoin scade sub pragul de 6.000 de dolari

Bitcoin a mai pierdut 13% din valoare ieri, ajungând sub pragul de 6.000 de dolari, o cădere majoră după maximul atins în decembrie 2017, de aproape 20.000 de dolari. Pe o piaţă de schimb ... Citeste"

553 Vizualizari | 0 Comentarii

Agitaţie pe burse

Bursa de la New York a revenit pe creştere la debutul şedinţei de ieri, după ce luni a înregistrat o scădere spectaculoasă care s-a propagat ulterior la nivel mondial, informează AFP. Toţi cei trei ... Citeste"

482 Vizualizari | 0 Comentarii

Asigurări de sănătate pentru cei care nu au depus Formularul 600

Guvernul pregăteşte o ordonanţă de urgenţă care să reglementeze faptul că beneficiază de asigurare de sănătate şi contribuabilii care nu au depus Declaraţia 600, în urma prorogării termenului de ... Citeste"

572 Vizualizari | 0 Comentarii


Știri Ultima Oră

Top 10 stiri:

Editorial:

A mai apus un om de patrimoniu
de Lucia OLARU NENATI - scriitor
Am avut cândva această revelaţie simplă ca un truism, că, dincolo de clădiri de patrimoniu şi atâtea alte lucruri de valoare care ne îmbogaţesc zestrea, există şi cei care le creează şi că... »

Bancul zilei:

Revoluţie salarială
Anunţ la o firmă după noile reglementări salariale: “Pentru a răspunde nevoilor angajaţilor, de luna aceasta vom da salarii mărite astfel: fluturaşii vor fi tipăriţi pe format A4, cu litere bold, font... »

Poza Zilei: Așa-i acum, trebuie să fii atent și la copacii din trafic.
Parerea mea:
Diverse: Horoscop

Vremea:
Acum: -2°C.
La noapte: -7°C.
Maine: -1°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR:   4,6606 lei
USD:   3,7828 lei

Chestionar

Raspunsuri »
Chestionare vechi »
Sumarul editiei:
Editorial Puls Ultima ora
Auto Bancul Zilei Mozaic