Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Aţi depus documente pentru a cere restituirea taxei auto?
Da
Nu
Intenţionez să depun
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata

Statul a pus ochii pe banii diasporei

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că proiectul care stabileşte ca românii din străinătate să justifice sumele de peste 1.000 euro trimise în ţară face parte din transpunerea unei prevederi europene, dar că România nu ar trebui să se grăbească să o transpună, transmite ... Citeste"

485 Vizualizari | 0 Comentarii

Combinatul de la Galaţi, scos la vânzare

Conducerea Grupului ArcelorMittal a făcut public, în mod oficial, că este dispusă să renunţe la combinatul siderurgic de la Galaţi, în contextul negocierilor cu Comisia Europeană privind preluarea ... Citeste"

464 Vizualizari | 0 Comentarii

Legalizarea bacşişului revine în discuţie

Antreprenori şi oameni de afaceri au ajuns să se roage de stat să impună un nou impozit. Este vorba de legalizarea bacşişului, care ar scoate la lumină zeci de milioane de euro care sunt în acest moment ... Citeste"

418 Vizualizari | 0 Comentarii

România, ocolită de investitorii străini

Investiţiile străine directe au scăzut cu 3,17% în primele două luni din acest an, comparativ cu perioada similară din 2017, la 794 milioane de euro, potrivit datelor BNR. Numărul firmelor cu capital ... Citeste"

418 Vizualizari | 0 Comentarii

Economia începe să gâfâie

Contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 172 de milioane de euro, în primele două luni din 2018, în creştere cu 138,8% comparativ cu perioada similară din 2017. În ... Citeste"

413 Vizualizari | 0 Comentarii

Articole din editiile precedente:

30 aprilie, zi liberă pentru bugetari

Ziua de luni, 30 aprilie va fi declarată zi liberă pentru salariaţii din sectorul public, pentru a face „punte” cu data de 1 Mai.  Guvernul avizează o nouă zi nelucrătoare pentru acest an, a ... Citeste"

551 Vizualizari | 0 Comentarii

INS trece în subordinea premierului

În contextul creşterii inflaţiei la 5%, premierul Viorica Dăncilă a decis să-şi subordoneze Institutul Naţional de Statistică (INS). Astfel, în şedinţa de guvern de ieri a fost modificată legea de ... Citeste"

516 Vizualizari | 0 Comentarii

Guvernul va modifica Pilonul II de pensii

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat ieri pregătirea unui „cadru nou” pentru Pilonul II de pensii. „Finalizarea cadrului legislativ privind dezvoltarea Pilonului II de pensii reprezintă una ... Citeste"

514 Vizualizari | 0 Comentarii

Inflaţia sare în aer

Rata anuală a inflaţiei a urcat la 5% în martie 2018, de la 4,7% în luna precedentă, pe fondul scumpirii mărfurilor nealimentare cu 6,57%, a celor alimentare cu 4,01% şi a serviciilor cu 2,9%. O ... Citeste"

509 Vizualizari | 0 Comentarii

Politicile guvernamentale au generat inflaţie

Creşterea rapidă a inflaţiei este o constantă a ultimelor luni. Potrivit preşedintelui Consiliului Fiscal, Ionuţ Dumitru, sunt mai mulţi factori, printre care creşterea preţului petrolului la nivel mondial, ... Citeste"

489 Vizualizari | 0 Comentarii

România, pe urmele Greciei

Nouă state membre ale Uniunii Europene au înregistrat în ultimul trimestru al anului trecut deficite de cont curent, cele mai mari fiind în Marea Britanie (-17,1 miliarde euro), Grecia (-2,8 ... Citeste"

659 Vizualizari | 0 Comentarii

Panourile solare au dat energie cât un reactor nuclear

Vremea însorită din aceste zile a determinat o creştere semnificativă a producţiei de energie fotovoltaică. Aceasta a depăşit ieri, la orele prânzului, puterea unui reactor nuclear de la Cernavodă, ... Citeste"

636 Vizualizari | 0 Comentarii

Cartofi contaminaţi importaţi din Egipt

Inspectorii fitosanitari au depistat 1.100 tone de cartofi de provenienţă Egipt, care au primit interdicţia de a intra în ţară prin portul Constanţa, deoarece s-a depistat prezenţa bacteriei Ralstonia ... Citeste"

610 Vizualizari | 0 Comentarii


Știri Ultima Oră

Poza Zilei: Când nu poţi face direct copy-paste şi trebuie să scrii cu mânuţa ta, mai apar şi greşeli. Că oameni suntem.
Parerea mea:
Program Filme CineGlobe
Diverse: Horoscop

Vremea:
Acum: 25°C.
La noapte: 14°C.
Maine: 24°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR:   4,6516 lei
USD:   3,8120 lei

Chestionar

Raspunsuri »
Chestionare vechi »
Sumarul editiei:
Interviu Editorial Puls Ultima ora
Invatamant Bancul Zilei Caleidoscop Mozaic