Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Credeţi că dezvăluirile la adresa DNA sunt reale?
Da
Nu
Nu ştiu
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata

Articole din editiile precedente:

Bancuri

Un tip pe o ploaie torenţială cumpără ceva produse de igienă feminină de la farmacie. Zice farmacista: - Sunteţi căsătorit, domnule? - Normal că sunt, crezi că mama m-ar fi trimis la cumpărături pe vremea asta???   Două blonde stau de vorbă... - Fată , am rămas însărcinată!!! - Vai de mine! Unde ţi-a ... Citeste"

848 Vizualizari | 0 Comentarii

Antonia, adusă la disperare de divorţ

Antonia, adusă la disperare de divorţ

Declarată una dintre cele mai frumoase femei în 2017, Antonia nu se ferește să vorbească despre problemele cu care se confruntă din cauza divorțului nefinalizat de Vincenzo Castellano.   Antonia ... Citeste"

633 Vizualizari | 0 Comentarii

Libertate obţinută cu un avion furat

Libertate obţinută cu un avion furat

Pentru mulţi români, dorul de libertate a fost mai puternic decât frica de beciurile Securităţii. Pentru a fugi din ţară, un grup de români a deturnat un avion.   Înainte de ... Citeste"

569 Vizualizari | 0 Comentarii

Vacă salvată de internaţi

50.000 de euro au strâns internauţii olandezi în încercarea de a salva viaţa unei vaci. Hermien a fugit de oamenii care voiau să o ducă la abator. S-a întâmplat chiar în ... Citeste"

559 Vizualizari | 0 Comentarii

Avion alimentat cu muştar

Un avion Qantas (Boeing Dreamliner 787-9), propulsat parțial cu semințe de muștar, a realizat primul zbor experimental pe distanța dintre Melbourne și Los Angeles, reducând emisiile de carbon cu 7%, ... Citeste"

554 Vizualizari | 0 Comentarii

Secrete îngropate în fortăreţele dacice

Fortăreţele dacice din Munţii Orăştiei au o valoare inestimabilă, fiind incluse de UNESCO în patrimoniul mondial al umanităţii.   Civilizaţia dacică stârneşte pasiuni şi dezbateri aprinse. ... Citeste"

554 Vizualizari | 0 Comentarii

O nouă dragoste pentru Brad Pitt

O nouă dragoste pentru Brad Pitt

Cunoscutul actor american Brad Pitt este din nou îndrăgostit, iar mai multe publicații internaționale susțin că știu cine este noua lui iubită. Potrivit taloidului australian NW, Brad Pitt, 54 de ani, ... Citeste"

556 Vizualizari | 0 Comentarii

Actriţă celebră, victimă a hărţuirii sexuale

Actriţă celebră, victimă a hărţuirii sexuale

Uma Thruman, muza lui Quentin Tarantino, s-a alăturat listei starurilor care-l acuză pe magnatul de la Hollywood Harvey Weinstein de agresiune sexuală.   Actriţa a vorbit într-un interviu, ... Citeste"

550 Vizualizari | 0 Comentarii

Vaccin contra cancerului

Vaccin contra cancerului

Oamenii de ştiinţă americani au găsit o combinaţie de substanţe imuno-stimulatoare care au ucis diverse forme de tumoră, la şoareci.   Ar putea fi creat un vaccin împotriva cancerului? Un ... Citeste"

541 Vizualizari | 0 Comentarii

Rozmarinul îmbunătăţeşte memoria

Cercetătorii de la Universitatea Northumbria au descoperit că persoanele care stau într-o cameră unde miroase a rozmarin și-ar putea îmbunătăți memoria cu 15%. Studiul a vizat persoanele în ... Citeste"

538 Vizualizari | 0 Comentarii

Frumuseţi excluse din Formula 1

Frumuseţi excluse din Formula 1

Formula 1 va renunţa la animatoare începând cu noul sezon competiţional, a anunţat Sean Bratches, director general al Marelui Circuit. „În ultimul an am analizat diferite aspecte ale ... Citeste"

521 Vizualizari | 0 Comentarii

Studenţii chinezi testează viaţa pe Lună

Patru studenţi chinezi au petrecut 200 de zile consecutive la Beijing într-un laborator închis ermetic, care simulează condiţiile de pe Lună, potrivit unui anunţ făcut de o companie mass-media de ... Citeste"

509 Vizualizari | 1 Comentarii

Istoria omenirii schimbată de fosile

Istoria omenirii schimbată de fosile

O descoperire făcută recent arată că oamenii au părăsit continentul negru cu mult mai devreme decât s-a crezut până acum.   Un fragment de mandibulă cu şapte dinţi descoperit într-o ... Citeste"

509 Vizualizari | 0 Comentarii

Persoanele cu migrene, predispuse la boli de inimă

Migrenele pot fi un factor de risc în cazul persoanelor care suferă de afecțiuni cardiovasculare, a descoperit un studiu danez publicat în British Medical Journal și citat de Le Figaro. Migrenele ... Citeste"

480 Vizualizari | 0 Comentarii

Apariţii editoriale EDITURA NICULESCU

Dacă eşti deştept, de ce nu eşti fericit? Autor : Raj Raghunathan   Volumul vă invită să descoperiţi cele mai importante cercetări făcute asupra unor factori determinanţi ai succesului care ajung ... Citeste"

467 Vizualizari | 0 Comentarii


Știri Ultima Oră

Top 10 stiri:

Editorial:

A mai apus un om de patrimoniu
de Lucia OLARU NENATI - scriitor
Am avut cândva această revelaţie simplă ca un truism, că, dincolo de clădiri de patrimoniu şi atâtea alte lucruri de valoare care ne îmbogaţesc zestrea, există şi cei care le creează şi că... »

Bancul zilei:

Revoluţie salarială
Anunţ la o firmă după noile reglementări salariale: “Pentru a răspunde nevoilor angajaţilor, de luna aceasta vom da salarii mărite astfel: fluturaşii vor fi tipăriţi pe format A4, cu litere bold, font... »

Poza Zilei: Așa-i acum, trebuie să fii atent și la copacii din trafic.
Parerea mea:
Diverse: Horoscop

Vremea:
Acum: -2°C.
La noapte: -7°C.
Maine: -1°C. Detalii »

Curs valutar:
EUR:   4,6606 lei
USD:   3,7828 lei

Chestionar

Raspunsuri »
Chestionare vechi »
Sumarul editiei:
Editorial Puls Ultima ora
Auto Bancul Zilei Mozaic