Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Credeţi că liberalul Cătălin Predoiu ar fi un prim-ministru mai bun decât Victor Ponta?
Da
Nu
Nu ştiu
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata


Clipuri video:

Servicii funerare FLORARIU

« Alte stiri din categoria Actualitate

PUBLICITATE

PREMIERĂ ÎN BOTOŞANI: Servicii funerare la standarde europene, în Botoşani

Actualitate

Firma Servicii Funerare Florariu a deschis pe 1 septembrie, pe Strada Manoleşti Deal, la numărul 6, Casa funerară Florariu. Slujba de sfinţire a fost oficiată de un sobor format de şapte preoţi în frunte cu părintele protopop Lucian Leonte. Casa funerară Florariu reprezintă o premieră pentru judeţul Botoşani. Astfel de aşezăminte există în mari oraşe din ţară şi străinătate. Casa funerară Florariu poate fi folosită gratuit de familiile cărora le-a decedat o persoană dragă şi care apelează la serviciile firmei pentru întreaga organizare a procesului de înhumare.

„Venim cu servicii de calitate şi cu un spaţiu modern, unde oferim condiţii decente, moderne pentru persoanele care au trecut la cele veşnice, dar şi pentru rudele care le priveghează”, a spus Robert Florariu, administratorul firmei.

Practic, orice familie care pierde o persoană dragă, poate apela la serviciile  firmei, cu condiţia să fi obţinut deja certificatul constatator al decesului. Personalul firmei se prezintă la locul unde se află persoana decedată şi o transportă într-un sicriu la Casa funerară. Trupul neînsufleţit este dus într-un spaţiu special amenajat şi utilat conform normelor europene. „Folosim în franciză tanatopraxia, cea mai avansată metodă de îmbălsămare. Această tehnică redă persoanei decedate un aspect demn, permite familiei şi celor apropiaţi să păstreze o imagine reală a celui pe care l-au îndrăgit ”, spune Robert Florariu. După îmbălsămare, trupul neînsufleţit este pus în sicriu, iar acesta este depus  în altă cameră. Rudele defunctului au la dispoziţie o altă încăpere, unde vor putea servi ceai, apă, sau cafea. Pe un perete există un televizor pe care vor putea rula fotografii din diferite momente ale vieţii persoanei decedate. Într-o altă încăpere este amenajată capela Învierea Domnului.

Practic, reprezentanţii firmei Florariu vin în sprijinul familiilor îndoliate şi se ocupă cu profesionalism de întreaga organizare a procesului de înhumare.

„Preoţii vor fi contactaţi de noi şi vor veni la Casa funerară Florariu pentru a oficia priveghiul. În ziua înmormântării, sicriul cu trupul neînsufleţit este luat de personalul firmei şi transportat la biserica unde este programată înmormântarea. Este o procedură care vine în sprijinul familiilor îndoliate. Oferim servicii decente, complete şi moderne”,  a declarat Robert Florariu, administratorul firmei.

Firma Florariu îşi desfăşoară activitatea în domeniul prestării de servicii funerare cu aprobarea Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. 

Tot cu aprobarea Mitropoliei, în Casa funerară Florariu poate fi depus orice creştin trecut la cele veşnice, chiar dacă aparţine altei religii.

 
 
Vizualizari: 6325. |   Noteaza articolul :
 • Currently 5.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
  |  Nota curenta: 5.0 din 2 voturi
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: La cât de mult se blestemă românii, a apărut cenzura şi pe toacă.
  Parerea mea:
  Program Filme CineGlobe
  Diverse: Horoscop

  Vremea:
  Acum: -8°C.
  La noapte: -5°C.
  Maine: 0°C. Detalii »

  Curs valutar:
  EUR:   4,6609 lei
  USD:   3,7530 lei

  Chestionar

  Dacă aţi fi parlamentar de Botoşani, ce proiecte de lege aţi propune dezbaterii publice?

  Raspunsuri »
  Chestionare vechi »
  Sumarul editiei:
  Actualitate
  Joburi Bancul Zilei