Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Cine credeţi că ar trebui să fie premier al României?
Un reprezentant al PD-L
Un specialist independent
Un reprezentant al opoziţiei
Nu ştiu
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata


« Alte stiri din categoria Hotarari Consiliul Local

PUBLICITATE

HOTĂRÂRE privind aprobarea tarifelor pentru serviciul de colectare, transport şi eliminare finală a deşeurilor municipale, a tarifelor de închiriere recipiente precolectare deşeuri şi a tarifelor de transport şi depozitare deşeuri rezultate din acti

Hotarari Consiliul Local

CONSILIUL LOCAL AL MUNICIPIULUI BOTOŞANI

analizând propunerea domnului Primar Cătălin Mugurel Flutur privind aprobarea tarifelor pentru activităţile de colectare, transport şi eliminare finală a deşeurilor municipale şi a tarifelor de închiriere recipiente precolectare deşeuri şi  a tarifelor de transport şi depozitare deşeuri rezultate din activităţile de construcţii şi demolări,

văzând Raportul de specialitate comun al Direcţiei Economice şi Direcţiei Edilitare, precum şi raportul de avizare al comisiei de specialitate a Consiliului Local,

în conformitate cu dispoziţiile art. 36 alin. 2 lit. b) şi alin. 4 lit. c) din Legea nr. 215 /2001, republicată, cu modificările şi completările, Legii serviciului de salubrizare a localităţilor nr. 101/2006, Legii serviciilor comunitare de utilităţi publice nr. 51/2006, Ordinului  nr. 109/ 2007 privind aprobarea Normelor metodologice de stabilire, ajustare sau modificare a tarifelor pentru activităţile specifice serviciului de salubrizare a localităţilor, Regulamentului serviciului de salubrizare a municipiului Botoşani, aprobat prin HCL nr. 3/2008, art. 10 alin. (2), art.12 şi art. 28 din HG 349/2005, privind depozitarea deşeurilor, 

în temeiul art. 45 din Legea administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

H O T Ă R Ă Ş T E:


Art. 1 - Se aprobă tariful pentru activitatea de colectare, transport şi eliminare finală a deşeurilor municipale  în cuantum de 135,0 lei/ to, fără TVA din care 3 lei/ to, fără TVA pentru constituirea fondului de închidere şi postînchidere.

Art. 2 -Tariful prevăzut la Art. 1 se aplică  în raportul contractual dintre Primăria Municipiului Botoşani şi S.C. URBAN SERV S.A. Botoşani.

Art. 3 - Se aprobă tariful pentru activitatea de colectare, transport şi eliminare finală a deşeurilor municipale în cuantum de 41,0 lei/ mc, fără TVA din care 1,0 lei/ mc, fără TVA pentru constituirea fondului de închidere şi postînchidere.

Art. 4 -Tariful prevăzut la art. 3 se aplică  în raportul contractual dintre S.C. URBAN SERV S.A. Botoşani şi instituţii, agenţi economici şi populaţia ce locuieşte la case.

Art. 5 - Se aprobă tariful de eliminare finală a deşeurilor municipale (depozitare la rampă şi lucrări aferente)  în cuantum de 34,0 lei/to fără TVA, din care 3,0 lei/to, fără TVA pentru constituirea fondului de închidere şi postînchidere, respectiv 10,0 lei/mc, fără TVA, din care 1,0 lei/ mc, fără TVA pentru constituirea fondului de închidere şi postînchidere.

Art. 6 -Tarifele prevăzute la art. 5 se aplică în raport cu operatorii care depozitează ocazional deşeuri, transportate cu mijloace proprii.  

Art. 7 - Se aprobă următoarele tarife de închiriere recipiente precolectare a deşeurilor:

a) container de 4 mc în cuantum de 46,0 lei /lună, fără TVA

b) eurocontainer de 1,1 mc în cuantum de 21,0 lei /lună, fără TVA

c) europubelă de 120-240 litri în cuantum de 6,6 lei/ lună, fără TVA

Art. 8 - Se aprobă următoarele tarife pentru activitatea de transport şi depozitare a deşeurilor rezultate din activităţi de construcţii şi demolări :

a) pentru deşeul precolectat în saci şi transportul la depozit cu un utilaj de capacitate, în cuantum de 46,0 lei/prestaţie, fără TVA;

b) pentru deşeul precolectat într-un container de 4 mc, pus la dispoziţie de către S.C. Urban Serv S.A. Botoşani şi transportul la depozit, în cuantum de 106 lei/prestaţie, fără TVA.

Art. 9 - Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă articolele 1 - 8 din  HCL nr. 260/ 29 iulie 2009 privind aprobarea tarifelor pentru serviciul de colectare, transport şi eliminare finală a deşeurilor municipale, a tarifelor de închiriere recipiente precolectare deşeuri, a tarifelor de transport şi depozitare deşeuri rezultate din activităţile de construcţii şi demolări şi stabilirea normei locale de producere a deşeurilor municipale.

Art. 10 - Primarul Municipiului Botoşani, prin serviciile aparatului de specialitate şi S.C. Urban Serv S.A. Botoşani vor duce la îndeplinire prevederile prezentei hotărâri.


           PREŞEDINTE DE SEDINŢĂ,                                     CONTRASEMNEAZĂ,
            CONSILIER, Petre Tupiluş                                                SECRETAR, Ioan Apostu

Botoşani,  27 ianuarie 2011 / Nr. 4

 
 
Vizualizari: 3923. |   Noteaza articolul :
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: Acest anunţ tentant apare în faţa policlinicii stomatologice. Şi e non-stop. Probabil la numerele astea pe timp de noapte se rezolvă doar extracţiile.
  Parerea mea:
  Diverse: Horoscop

  Vremea:
  Acum: °C.
  La noapte: °C.
  Maine: °C. Detalii »

  Curs valutar:
  EUR:   4,6606 lei
  USD:   3,7828 lei

  Chestionar

  Care credeţi că sunt primele măsuri economice pe care guvernul ar trebui să le ia în 2011?

  Raspunsuri »
  Chestionare vechi »
  Sumarul editiei:
  Actualitate
  National Economic International Sport Editorial Puls Ultima ora Medical Joburi
  Caleidoscop Monitorul femeilor Hotarari Consiliul Local