Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Dacă în weekend ar fi alegeri, credeţi că PSD ar mai câştiga puterea?
Da
Nu
Nu ştiu
Nu mă interesează

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata


« Alte stiri din categoria Invatamant

Colaborare între şcoli din oraşele mici

Invatamant - Virginia CONSTANTINIU
(citeste alte articole de acelasi autor »)


Seminarul Teologic Liceal “Sfântul Ioan Iacob” Dorohoi implementează, în perioada 2016 - 2018, proiectul “Little towns - big history - great opportunities”, în cadrul Programului Erasmus+.

Organizaţia coordonatoare la nivel de parteneriat este Powiatowy Zespol Szkol 1 Trzebnicy - Polonia, iar parteneri sunt Seminarul Teologic  Dorohoi, I.I.S.S. ”Carlo Maria Carafa” Mazzarino- Italia, Pagkyprio Lykeio-Cipru şi Colegio Sagrado Corazón De Jesús-Spania.

În perioada 21 - 28 ianuarie 2017, organizaţia parteneră din Mazzarino organizează o reuniune de proiect la care participă trei cadre didactice şi patru elevi, de la Seminarul Teologic Dorohoi.

Un moment important al acestei reuniuni de proiect a avut loc pe 24 ianuarie, când la iniţiativa elevilor şi cadrelor didactice din Dorohoi, toţi cei prrezenţi la reuniunea de proiect s-au prins în Hora Unirii.

Prin acest proiect organizaţiile partenere sunt preocupate de situaţia educaţională a elevilor din oraşe mici cu o cultură, istorie şi tradiţii bogate. Temele principale din cadrul proiectului sunt predarea şi învăţarea limbilor moderne, dimensiunea regională şi cooperarea, respectiv combaterea părăsirii timpurii a şcolii şi a eşecului în educaţie.

Proiectul are drept scop îmbunătăţirea abilităţii de comunicare a elevilor, creşterea gradului de conştientizare a participanţilor în ce priveşte necesitatea de a învăţa limbi străine ca parte a procesului de învăţare pe termen lung, îmbunătăţirea cunoştinţelor elevilor în legătură cu istoria oraşelor lor, a biografiilor personalităţilor istorice formative şi influenţa lor asupra dezvoltării oraşelor, comunităţilor locale şi a regiunilor, îmbunătăţirea abilităţii de a gândi critic în timpul utilizării, printre altele, a mass-media, pentru a găsi şi selecţiona informaţii, verificarea fiabilităţii informaţiei etc.

 

 
 
Vizualizari: 758. |   Noteaza articolul :
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: Prezentarea jucătorilor se poate face şi în papuci de casă. Lipseşte halatul, e drept. Din cauza bugetului, probabil.
  Parerea mea:
  Program Filme CineGlobe
  Diverse: Horoscop

  Vremea:
  Acum: 23°C.
  La noapte: 11°C.
  Maine: 18°C. Detalii »

  Curs valutar:
  EUR:   4,6474 lei
  USD:   3,8065 lei

  Chestionar

  Dacă aţi fi parlamentar de Botoşani, ce proiecte de lege aţi propune dezbaterii publice?

  Raspunsuri »
  Chestionare vechi »
  Sumarul editiei:
  Editorial Puls Ultima ora
  Invatamant Joburi Bancul Zilei Mozaic