Prima pagina:

prima pagina

Sondaj: Cine credeţi că este vinovat pentru că suspecţii în marele dosare de corupţie fug din ţară?
Judecătorii
Anchetatorii
Politicienii
Serviciile secrete
Nu ştiu

Comentarii »
Sondaje vechi »

Autentificare: Autentifica-te cu Facebook

sau
foloseste contul creat pe site-ul Monitorul
Tine-ma minte
Am uitat parola
Inregistrare
Newsletter:

Abonează-te la newsletter-ul nostru zilnic.

Detalii »

Contact: Aleea Mihail Kogalniceanu 4 , Botosani
Telefon:
0231 515053
Fax
0231 515130
E-mail: monitorul(a) monitorulbt.ro
polivalenta
pressshop
Coalitia pentru o presa curata


« Alte stiri din categoria Ultima ora

LOCAL: Meciul cu CSMS Iaşi, sub supravegherea jandarmilor băcăuani

Ultima ora

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura măsurile specifice de ordine şi siguranţă publică la meciul de fotbal dintre C.S.M.S. IAŞI -F.C.BOTOŞANI, care se va disputa luni, pe 12 februarie 2018, începând cu ora 18, pe stadionul "Emil Alexandrescu" din municipiul Iaşi. Potrivit unui comunicat de presă emis de Jandarmeria Română, măsurile vor fi asigurate de aproximativ 80 de jandarmi, în cooperare cu alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu atribuţii în domeniu (poliţie, situaţii de urgenţă etc.). Ieri a avut loc şedinţa de organizare a acestei misiuni, la care au participat reprezentanţii forţelor implicate în asigurarea măsurilor de ordine publică specifice pentru buna desfăşurare a acestei partide - jandarmi, poliţie, situaţii de urgenţă, organizator, ambulanţă, societatea de pază şi protecţie etc. Jandarmii din cadrul dispozitivelor vor asigura prevenirea şi combaterea unor fapte care pot duce la tulburarea ordinii publice înainte, pe timpul şi după terminarea acestei partide, în zona imediată şi apropiată a locului de desfăşurare, şi la restabilirea ordinii publice în situaţia în care a fost tulburată. Accesul în stadion va fi permis începând cu ora 16,00.

RECOMANDĂRI

Pentru buna desfăşurare a acestei partide de fotbal cetăţenii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive. Copii minori au obligaţia de a prezenta documentele legale de acces pentru a li se permite accesul in tribună. Pentru a vă proteja de eventuale precipitații, jandarmii recomandă folosirea pelerinelor deoarece accesul în stadion cu umbrele este interzis. Totodată, jandarmii recomandă evitarea implicării în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, violenţe verbale şi fizice sau manifestări violente. Pentru evitarea disconfortului şi aglomerărilor de persoane este indicat ca prezenţa publicului la stadion să se facă într-un timp suficient faţă de ora începerii. La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţa, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate, şi după caz materialele de recuzită vizuală pentru evenimentul sportiv aflate asupra lor. Sunt interzise pătrunderea în incinta bazei sportive fără documente de acces, în stare vădită de beţie, consumul de băuturi alcoolice, refuzul supunerii la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine, aruncarea cu obiecte de orice fel, cu substanţe corozive ori care murdăresc, participarea la scandal, proferarea de injurii, cuvinte sau expresii jignitoare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora. De asemenea, este interzisă ameninţarea cu acte de violenţa faţă de forţele de ordine, ascunderea feţei cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii, refuzul de a părăsi imediat arena sportivă dacă măsura evacuării a fost dispusă de către personalul de ordine şi siguranţa sau de către forţele de ordine. „Nu vor fi tolerate nici un fel de manifestări de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să pună în pericol siguranţa participanţilor. Atunci când se constată că în urma producerii unor acte de violenţă este pusă în pericol viaţa sau integritatea corporală a spectatorilor, a sportivilor, a oficialilor, a personalului de ordine şi siguranţă sau a celorlalţi participanţi, când este pusă în pericol proprietatea publică sau privată, efectivele de jandarmi vor interveni pentru restabilirea ordinii publice şi pentru înlăturarea efectelor unor astfel de acţiuni cu caracter ilegal”, se arată în comunicatul de presă emis de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău.

 

 
 

Ultima modificare: 08:23:39

Vizualizari: 2140. |   Noteaza articolul :
 • Currently 0.00/5
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Comentarii

Monitorul de Botosani nu este responsabila juridic pentru continutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra va revine in exclusivitate.

  Pentru a putea posta comentarii pe marginea subiectului trebuie sa fii autentificat!

  Autentificare:
  Am uitat parola
  Inregistrare
  Tine-ma minte
  Poza Zilei: După legea asta care a mărit salariile, parcă şi oamenii de zăpadă se uită mai urât.
  Parerea mea:
  Diverse: Horoscop

  Vremea:
  Acum: -2°C.
  La noapte: -6°C.
  Maine: -1°C. Detalii »

  Curs valutar:
  EUR:   4,6606 lei
  USD:   3,7828 lei

  Chestionar

  Raspunsuri »
  Chestionare vechi »
  Sumarul editiei: