18 C
Botoșani
marți, 13 aprilie, 2021
Home Ediția Online Ediția Online Monitorul BT – PDF – Persoane fizice

Ediția Online Monitorul BT – PDF – Persoane fizice

De la: 1,00 lei / 1 day

Costuri de abonare:

Ediția curentă – 1 leu

Abonament pe o săptămână – 6 lei

Abonament pe o lună – 20 lei.

Abonament pe trei luni – 60 lei.

Plata abonamentului se poate efectua prin incărcarea contului cu un credit minim de 1 Leu și este disponibilă prin apăsarea butonului Efectuează Plata.

Puteți folosi suma incărcată oricând – astăzi sau peste un an.

Card de credit

Cardurile acceptate sunt MasterCard si Visa.

Cea mai rapidă modalitate de încărcare a contului este prin card de credit. Procesatorul nostru de carduri este plationline.ro. Plationline.ro este Internet Payment Services Provider, adică un sistem e-commerce de gestiune a comenzilor și tranzacțiilor electronice efectuate prin carduri bancare. Datele dumneavoastră personale legate de card (numar, data expirare, cod) vor fi procesate într-un mediu securizat, fără posibilitatea de a fi copiate. În acest fel, Monitorul de Botoșani nu are acces la informațiile legate de cardul dumneavoastră.

Pentru a putea încărca contul dumneavoastră trebuie să vă înregistrați prin apăsarea butonului de mai jos ÎNCĂRCARE CREDIT.

[alert type=white ]ÎNCĂRCARE CREDIT[/alert] 

Creditul dumneavoastră va fi disponibil pe site-ul nostru imediat după efectuarea tranzacției.

După ce aţi terminat tranzacţia de incărcare a creditului cu succes, va trebui sa reveniti în contul dumneavoastră de pe site-ul nostru, în sectiunea „Încărcare credit” şi să verificați dacă suma încărcată este disponibilă ca și credit.

Plata abonamentului corespunzător ziarului online Monitorul de Botoșani în format PDF se poate efectua direct și prin cardul dumneavoastră de credit, fără a fi necesară încărcarea creditului dumneavoastră pe pagina ziarului online Monitorul de Botoșani. Plata se poate face prin apăsarea butonului Efectuează Plata, de mai jos.

Toate cele de mai sus se supun unor Termeni și Condiții disponibile AICI


 

Clear

Botoșani
cer senin
19.7 ° C
21.1 °
18.9 °
30 %
4.6kmh
0 %
mar
20 °
mie
11 °
joi
3 °
vin
6 °
sâm
8 °
RON - Română (nou) leu
EUR
4,9223