spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăActualitateaCe rucsăcele de damă se poartă anul acesta? (P)

Ce rucsăcele de damă se poartă anul acesta? (P)

Știm doar că, în general, femeile sunt mai preocupate de modă decât bărbații și petrec mai mult timp în fața șifonierului, încercând să găsească o ținută adecvată la care să asorteze diferite accesorii. Astfel, cele care vor să fie mereu în tendințe își aprovizionează periodic dulapul cu haine, pantofi și genți sau rucsăcele.

Articolul de față își propune să treacă în revistă câteva ghiozdănele pentru damă care se află în vogă anul acesta. Iată 7 tipuri de rucsăcele din care poți alege modelul favorit:

  1. Rucsac de tip geantă

Acest accesoriu îți poate pune în valoare ținuta vestimentară dacă este ales cu grijă și asortat cu îmbrăcămintea. Acest tip de ghiozdănel este practic pentru că poate fi purtat atât ca o geantă cât și ca un rucsac. Prevăzut cu bretele ajustabile, cu o căptușeală crem, cu trei buzunare multifuncționale la interior și două buzunare la exterior, rucsacul de tip geantă are mici detalii de culoare argintie ce îi conferă un stil cool.

  1. Rucsac mini

Dacă ai nevoie de un ghiozdănel în care să pui câteva obiecte necesare – cum ar fi oglinda, lipstickul, portofelul, atunci ai putea opta pentru un rucsac de piele mini, prevăzut cu două bretele reglabile și cu o deschidere fermoar pe partea din față.

  1. Rucsac cu franjuri

Ușor de asortat și mereu în tendințe, rucsacul cu franjuri este produsul preferat de multe dintre femei datorită caracteristicilor de design pe care le oferă. Articolul are bretele ajustabile, mici detalii de culoare aurie, un buzunar multifuncțional la interior.

  1. Ghiozdănel tip săculeț

Un model clasic care rămâne mereu în topul preferințelor este geanta de tip săculeț. Confecționat din piele naturală, prevăzută cu o curea de umăr ajustabilă și cu două mânere și având căptușeala neagră la interior, ghiozdănelul de tip săculeț prezintă elemente metalice argintii și forme liniare ce îl fac alegerea ideală pentru orice ocazie.

  1. Rucsac de damă cu stickere

Din colecția de ghiozdănele care se află în vogă anul acesta fac parte rucsăcelele de damă cu stickere care oferă personalitate acestor accesorii, conferind ținutei un aer glamour. Acesta prezintă bretele ce pot fi ajustate, un buzunar multifuncțional la exterior și unul la interior precum și mici detalii de culoare argintie care înveselesc designul.

  1. Rucsac cu print floral Vintage

Un alt model de rucsăcel pe care îl preferă multe domnișoare este ghiozdănelul cu imprimeuri Vintage ce poate pune în valoare stilul vestimentar al utilizatoarei. Prevăzut cu un compartiment unic în interior, cu un buzunar multifuncțional la interior și un buzunar multifuncțional la exterior, rucsăcele cu print floral se dovedesc foarte practice și ușor de utilizat.

Zevo, partenerul ideal pentru orice ținută elegantă

Dacă ți-a plăcut oricare dintre modelele prezentate mai sus, ar trebui să știi că le poți găsi cu ușurință pe site-ul zevo.ro alături de peste o sută de alte modele de genți.

Confecționate în Italia, din piele naturală, rucsăcelele de damă de la Zevo sunt produse care se remarcă printr-o calitate superioară. Designul estetic și în același timp funcțional este rezultatul măiestriei și al migalei cu care sunt lucrate manual gențile. Din colecția prezentă pe site, poți alege un produs la un preț accesibil care să se potrivească cu ținutele elegante sau casual din garderoba ta.

Elementele originale din piele vor fi vizibile imediat la prima achiziție, iar datorită simplității și a rafinamentului pe care îl exprimă, gențile Zevo vin în completarea pieselor vestimentare cu bun gust. În felul aceste, orice geantă sau rucsăcel din piele comandat online de la Zevo devine un partener ideal pentru ținutele elegante.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...