vineri, martie 29, 2024
AcasăActualitateaCe beneficii ai când închiriezi un apartament de lux în regim hotelier...

Ce beneficii ai când închiriezi un apartament de lux în regim hotelier (P)

An de an, Bucureștiul este vizitat de către turiști, fiind una dintre destinațiile favorite din Europa, iar una dintre problemele cu care se confruntă aceștia este cea a cazării. Dar capitala constituie un oraș care oferă oportunități de dezvoltare și pentru oamenii de afaceri, așadar și aceștia au nevoie de cazare pentru meetinguri – fie pe termen scurt, fie pe termen mediu. De asemenea, una dintre opțiunile de cazare preferate de către aceștia, este închirierea unui apartament în regim hotelier.

Unde poți găsi în București apartamente de lux de închiriat?

My Hotel Apartments pune la dispoziția clienților săi oferte avantajoase de cazare în cele mai căutate locații din București – de exemplu, în partea de nord. Zonele de interes general – atât pentru turiști, cât și pentru oamenii veniți în interes de afaceri sunt: Grădina Zoologică, Aeroportul Internațional Henri Coandă București, Pădurea Băneasa, Muzeul de Artă Veche Apuseană, Băneasa Shopping City, Therme, parcul de distracții indoors Grand Combo, Lacul Băneasa, Ambasada SUA, Ikea București sau Aeroportul Internațional București Băneasa, Parcul Herăstrău.

O ședere plăcută cu My Hotel Apartments

În afara faptului că poți alege zonele de cazare în funcție de necesitățile și de preferințele tale te poți bucura pe toată durata șederii de o serie de facilități și dotări.

Apartamentele care pot fi închiriate în regim hotelier sunt dotate cu multiple facilitări – de exemplu – aer condiționat, cadă hidromasaj, televizoare led cu diagonală mare, tacâmuri și veselă pentru 6 persoane, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe cu uscător, prosoape și lenjerie de 5 stele, dar au și produse de igienă și de îngrijire personală – pastă de dinți, gel de duș, șampon, aparat bărbierit etc.

La cerere, se pot asigura și servicii de călcat sau spălat sau puteți opta pentru închirierea unei mașini sau pentru asigurarea transportului de la și înspre aeroport.

Apartamentele de lux de închiriat îți oferă un spațiu extins, incomparabil cu cel caracteristic unei camere de hotel. Mai mult decât atât, ai avantajul de a te bucura din plin de gradul de confort pe care îl oferă acesta pe lângă faptul că te îndepărtezi de senzația de înstrăinare pe care ți-o provoacă adesea șederea la hotel. De asemenea, închirierea în regim hotelier îți poate aduce un sentiment sporit de liniște și de intimitate, contrară agitației existente în clasicele unități de cazare din pensiuni și din hoteluri.

De altfel, majoritatea hotelurilor impun respectarea unui anumit program pe care nu îl poți urma de fiecare dată. Însă dacă ai optat pentru varianta închirierii unui apartament în regim hotelier, ai libertatea de a-ți organiza programul după bunul plac.

Așadar, una dintre soluțiile de cazare la care poți apela dacă vizitezi Bucureștiul, indiferent de motiv – fie că te afli într-o vacanță, fie că ești într-o călătorie de afaceri este închirierea unui apartament de lux în regim hotelier. În plus, această opțiune te poate scuti de neplăcerea pe care ți-o poate aduce serviciile specifice hotelurilor – care de multe ori lasă de dorit.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...