sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăActualitateaArma supremă pentru o impresie bună - Găsește ochelari care arată bine!

Arma supremă pentru o impresie bună – Găsește ochelari care arată bine!

Femeile adoră să fie elegante, la modă și să creeze o impresie bună, în orice situație. Ochelarii de vedere reprezintă un accesoriu la îndemână pentru a ieși în evidență și sunt la mare căutare în ultimii ani.

Purtarea ochelarilor de calitate oferă multe avantaje, printre care și acelea estetice, deoarece există o multitudine de modele elegante, care au caracteristici de funcționalitate și durabilitate excelente.

Puterea de seducție

Femeile poartă ochelari și pentru a avea mai mult succes în dragoste, pentru a fi mai sexy și mai atractive. Conform unui studiu despre puterea de seducție, femeile care poartă ochelari sunt considerate mai atractive. Studiul a fost realizat în colaborare cu opticieni și demonstrează faptul că femeile cu ochelari sunt mai sexy în ochii bărbaților chestionați. Aproximativ 54% dintre bărbați consideră că femeile cu ochelari arată senzațional.

Ce trăsături apreciază bărbații la femei?

Aspectul fizic este pe primul loc, el definește aproape totul. Trăsăturile unei femei conturează frumusețea acesteia și pot depăși chiar și atracția fizică. Acestea pot fi puse în evidență și de accesorii, cum sunt diferite modele de ochelari de vedere femei.

În opinia bărbaților, o femeie încrezătoare este sexy, deci încrederea este o altă calitate importantă pentru a crea o impresie bună.

Alte trăsături de personalitate, apreciate de bărbați la femei, sunt capacitatea de a fi o bună prietenă, abilitatea de a înțelege și de a asculta, calitatea de a fi o persoană bună la suflet, amabilă cu lumea din jur și zâmbitoare.

Găsește ochelari durabili, funcționali, care arată bine!

Ochelarii trebuie să fie de înaltă calitate, să îndeplinească nevoile pentru care au fost cumpărați. De exemplu, ochelarii de protecție pentru calculator sau ochelarii de vedere pentru femei, ar trebui să asigure corectarea vederii, să prevină oboseala digitală a ochilor mai ales acum, când se stă mult timp pe calculator.

Spre deosebire de computer, care poate fi folosit în cazul muncii de birou, unele persoane au obiceiul de a folosi cu ușurință smartphone-ul și asta a devenit o rutină zilnică pentru ele, să navigheze pe Internet, sau chiar o dependență de dispozitivele mobile, sau de rețelele de socializare. Lumina albastră emisă de ecranul telefoanelor mobile are efecte adverse asupra corpului și mai ales asupra vederii.

Expunerea la lumina albastră produce în timp simptome specifice sindromului de viziune computerizată (CVS) sau chiar apariția degenerescenței maculare, ce duce la orbire. Principalele semne ale dezvoltării sindromului CVS sunt: oboseală oculară, vedere încețoșată, ochi uscați, încordarea ochilor, vedere neclară, ochi iritați, durere de cap, iritabilitate, scăderea duratei de atenție, rigiditate la gât, la umeri și altele.

Pentru a preveni efectele nocive ale luminii albastre, femeile trebuie să găsească ochelari  de PC de calitate, care au și un design frumos.

Și ochelarii de vedere sunt considerați în ziua de azi un accesoriu de modă, la fel ca cei de calculator sau ochelarii de soare. Femeile pot cumpăra ochelari cu protecție UV  (pentru a-și proteja ochii de radiațiile ultraviolete) sau fără protecție adecvată (cum sunt cei ieftini, dar care le pot deteriora ochii). Probabil ele știu deja asta, deci nu mai rămâne decât să găsească ochelarii potriviți, care să fie moderni, funcționali și să arate bine.

Ochelarii se cumpără din magazine specializate, dacă se dorește un produs de calitate. Există diferite aspecte care trebuie luate în calcul, de aceea vă sugerăm să apelați la ajutorul unor specialiști atunci când comandați ochelari (indiferent de tipul lor).

De exemplu, în cazul ochelarilor de soare, care sunt curbați în mod greșit în cadru, refractarea luminii poate fi incorectă, iar asta provoacă dureri de cap și deteriorarea vederii. Toate acestea contează foarte mult, îndeosebi pentru persoanele care stau multe ore la volan, în trafic, pentru că le reduce capacitatea de concentrare și le provoacă o senzație de oboseală.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15.2 ° C
15.6 °
13.6 °
49 %
0.5kmh
100 %
sâm
13 °
Dum
14 °
lun
6 °
mar
13 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...