joi, martie 28, 2024
AcasăAdvertorialDe ce să cumperi mâncare Purina pentru câinele tău și pe care...

De ce să cumperi mâncare Purina pentru câinele tău și pe care să o alegi

Purina este un important producător de alimente pentru animale de companie, care face o selecție largă de produse atât pentru pisici, cât și pentru câini. Suficient de multe astfel încât să fie dificil să alegi o linie de produse din colecția lor. Pentru a te ajuta, am realizat această analiză detaliată, incluzând istoricul mărcii și cele mai importante produse.

Purina este în prezent deținută de Nestle și este o companie mondială imensă, cu sediul în St Louis, Missouri. Aceasta produce mai multe linii de produse alimentare pentru animale de companie, nu doar pentru câini și pisici.

Fondatorul William H. Danforth a intrat în afacerile privind hrana animalelor de la fermă înființând compania Robinson-Danforth Commission Company cu alți parteneri în 1984. Opt ani mai târziu, numele companiei este schimbat în Ralston Purina și, la scurt timp, se extinde în zona hranei pentru animale de companie după ce achiziționează mai multe companii mai mici. Compania a pus ulterior accentul pe cercetarea și dezvoltarea hranei gustoase pentru animale de companie, care este plină de substanțe nutriționale.

De-a lungul anilor, Purina a creat numeroase produse, inclusiv hrana pentru animale de companie realizată cu o nouă tehnologie numită „extrudare”, care este acum cunoscută pe scară largă. Produsele din linia Purina One folosesc ingrediente naturale și au fost prima linie de alimente naturale pentru animale de companie. În 1986 Purina a dezvoltat „Pro Plan”, care a fost primul aliment uscat care a folosit carnea adevărată ca ingredient numărul 1. Purina a efectuat, de asemenea, un studiu revoluționar de 14 ani pentru a înțelege nevoile dietetice ale câinilor pe măsură ce îmbătrânesc, ceea ce duce la crearea de produse hipoalergenice.

Purina este renumită pentru accesibilitate, disponibilitate și consistență în producerea de mese gustoase. Mâncarea lor umedă conține beneficii nutriționale mai mari comparativ cu alte mărci. Iar avantajul este că poți găsi produsele Purina la orice petshop.

Purine One versus Purina Pro Plan

Ai de ales între Purina One și Purina Pro Plan ca posibile opțiuni de hrană pentru câinele tău? Deși ambele tipuri de hrană pentru câini sunt populare, ele au profiluri nutritive destul de diferite. În acest ghid comparăm ingredientele, costul și valoarea generală a fiecărui tip de hrană.

Ambele tipuri de hrană au o cantitate bună de proteine, toate peste standardul recomandat de industrie. Singura diferență este hrana Purina Pro Plan pentru rasă mică, care adaugă 1% mai multe proteine. Ambele tipuri includ carnea adevărată ca prim ingredient. Acestea fiind spuse, Purina Pro este unul dintre alimentele noastre preferate pentru rase mai mici, cum ar fi Yorkie sau Shih-tzu, datorită proteinei în plus.

Conținutul de grăsime este, de asemenea, potrivit uniform în ambele mărci de mâncare. Atât Purina One cât și Purina Pro Plan au valori nutriționale similare și oferă un echilibru sănătos.

Din nou, ca peste tot, există o diferență de doar 1% la conținutul de fibră, deci nici aici nu există un câștigător clar.

Câștigător

Cu toate acestea, când vine vorba de conținutul nutrițional, Purina Pro Plan este câștigătorul. Această linie alimentară are valori nutritive mai bune și are o mare varietate de formule pentru cățelul tău. Dacă poți face față costului mai mare, sănătatea câinelui tău va fi mai bună dacă îi oferi această mâncare.

De asemenea, Purina Pro Plan are o gamă de arome mai bună. Au mai multe arome care îți vor permite să testezi diferite opțiuni pentru câinele tău, astfel încât să poată găsi mâncarea perfectă. Din nou, există o componentă de cost aici.

Purina One câștigă la categoria cost. Este o hrană pentru câini cu costuri mai mici, deși nu are la fel de multe ingrediente de înaltă calitate ca formulele Pro Plan. Dacă bugetul este preocuparea ta principală, Purina One este o opțiune excelentă în comparație cu alte mărci cu costuri mai mici.

În concluzie, însă, în timp ce ambele linii conțin ingrediente de calitate, am constatat că linia de produse Purina Pro Plan este mai superioară și are, în general, o cantitate mai mare de proteine și o varietate mai largă de opțiuni de aromă.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
17.7 ° C
17.7 °
16.6 °
48 %
4.5kmh
73 %
joi
18 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...