Cel mai bun aspirator robot Roborock din 2021: care sunt modelele preferate

Daca te gândești să cumperi un aspirator robot, trebuie să arunci o privire pe catalogul Roborock, deoarece este unul dintre cei mai buni producatori de pe piață. Odată cu performanța bună a aparatelor sale de uz casnic și prin recenziile pe care le primește, Roborock a devenit unul dintre cele mai populare mărci de pe piața de aspiratoare robot.

La început, mulți au crezut că Roborock este un brand Xiaomi, dar este un start-up independent, iar Xiaomi este doar acționar cu 12% din acțiuni. Xiaomi investește în multe companii cu potențial, iar Roborock este una dintre ele. Aspiratoarele robot Roborock sunt printre cele mai bune de pe piață și pot concura cu cel mai bun Roomba și altele asemănătoare. Întregul său catalog este alcătuit din dispozitive mid-range și high-end, așa că nu veți găsi modele la mai puțin de 200 de euro. În schimb, acestea sunt echipate cu toate inovațiile de pe piață.

Aspirator robot Roborock S7

Roborock S7 este cel mai recent model din catalogul Roborock. Este un aspirator robot care aspiră, mătură și șterge, oferind o curățare completă a unei podele de până la 300 de metri pătrați, cu o singură reîncărcare. Iar dacă rămâne fără baterie în mijlocul unei sesiuni de curățare nu este nicio problemă, deoarece poate să se întoarcă singur la stația de încărcare, să reîncarce bateria și să continuie de unde a rămas. Folosește giroscoape cu navigație inerțială, o busolă duală și senzori de urmărire a mișcării pentru a se orienta. Are  o putere de absorbție de 2.500 de pascali și puteți activa și  un mod de spălare (mop umezit) , pentru a îndepărta murdăria încorporată pe podele. Toate cu o singură trecere. În plus, vi se poate cere să efectuați  o curățenie locală mai pronunțată în anumite zone ale casei, cum ar fi covoarele. Are un rezervor de gunoi de 0,47 litri. Bateria ajunge la 5.200 mAh cu o autonomie de puțin peste trei ore.

Aspirator robot Roborock S4

Dacă casa ta nu se murdărește prea mult și nu trebuie să cureți des sau, dimpotrivă, se murdărește atât de mult încât trebuie să ștergi cu mâna, aspiratorul robot Roborock S4 are aceleași caracteristici ca frații săi mai mari S5 Max, și chiar și S6, dar fără funcțiile de spălare, la un preț mai ieftin. Este un robot de curățare conceput să măture și să aspire și o face cel mai bine, datorită puterii sale de aspirare de 2000 de pascali, capabilă să ridice o baterie AA de la sol. Cu o autonomie de peste 1,5 ore, este suficient să curățați temeinic o casă de până la 200 de metri pătrați, cu o singură încărcare. Când bateria de 5.200 mAh se epuizează, aceasta revine automat la stația de încărcare, astfel încât să nu vă faceți griji pentru nimic.

Roborock S5 Max

Dacă sunteți in cautarea unui aspirator robot bun și specializat în spălare, Roborock S5 Max este o opțiune de luat în considerare, deoarece este conceput tocmai pentru asta. Modul său de curățare este unul dintre cele mai avansate. Din aplicație puteți selecta cantitatea de apă pe care doriți să o utilizați în funcție de tipul de podea și puteți defini zonele pe care doriți să le aspire, dar să nu le frece, de exemplu covoare. Cu rezervorul său de 290 ml, poate curăța o casă de 200 de metri pătrați dintr-o singură trecere și o podea de 65 de metri, de până la trei ori. De asemenea, este unul dintre puținii roboți care nu freacă folosind greutatea rezervorului de apă de pe mop, deoarece prin această metodă, atunci când rezervorul se golește, presiunea scade. Are propriul arc de presiune care exercită o forță de 300 de grame indiferent de cantitatea de apă din rezervor. Acest model are o putere de aspirare de 2000 Pa și, datorită ventilatorului său specializat care se rotește la 1.500 rpm, este capabil să direcționeze fluxul de aer spre interior și să împiedice dispersarea prafului în toată casa.

Deja ai votat!