joi, martie 28, 2024
AcasăAdvertorialCote Australian Open pe favorite și câștigătoare

Cote Australian Open pe favorite și câștigătoare

România dispune în clipa de față de mai multe jucătoare de tenis talentate, situate foarte bine în clasamentul ATP. Acesta este poate și unul dintre motivele pentru care tenisul se plasează foarte bine și în interesul celor care urmăresc competiții sportive de acest gen. Iar în ceea ce privește valoarea și pariurile jucate la casele de pariuri, interesul este unul destul de ridicat, mai ales pe perioada derulării unora dintre cele mai mari turnee de peste an. Și cum 17 ianuarie este data de început pentru primul Grand Slam, acum este timpul să arunci o privire pe cote Australian Open și să începi să plasezi pariuri.

Ce are special Australian Open?

Turneul de tenis din Australia este o întrecere cu mare tradiție și valoare, la care participă cele mai importante jucătoare ale momentului. Competiția este una foarte importantă, fiind prima mare confruntare din an, ce poate influența starea de spirit pentru o bună perioadă din noul sezon.

Turneul a fost organizat pentru prima dată în 1905 sub numele de Australasian Championships, denumirea actuală de Australian Open primind-o abia din 1969. Întrecerea mai este cunoscută și drept „The Happy Slam”.

Australian Open este primul turneu dintre cele patru Grand Slam-uri desfășurate anual, procedând alte trei mari competiții, cu tradiție și reputație, Roland Garros, Wimbledon și US Open. Suprafața actuală de joc este dură, din GreenSet albastru.

Competițiile se desfășoară pe 6 arene moderne și bine echipate, cu o capacitate cuprinsă între 300 și aproximativ 15.000 de locuri. Trei dintre aceste arene dispun de acoperișuri retractabile, permițând continuarea jocului chiar și atunci când condițiile meteorologice se pot înrăutății sau devin greu de suportat pentru jucători.

Unde poți paria pe jucătoarele românce sau pe favorite?

Ediția de anul acesta a Australian Open este una cu numeroase participante din țara noastră. Tabloul principal le include pe Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian la individual și echipele de dublu Raluca Olaru și Monica Niculescu respectiv Simona Halep și Gabriela Ruse.

În cazul în care urmărești cu interes întrecerile de tenis feminin și vrei să pui pariuri la Australian Open câștigătoare pentru femei, cele mai bune opțiuni și cote îți sunt oferite de platformele online. Acestea pot fi extrem de utile tuturor jucătorilor care posedă ceva experiență și caută o modalitate mult mai simplă, accesibilă și avantajoasă de a paria.

Printre detaliile care le fac de preferat agențiilor de pariuri stradale menționăm:

  • cotele pot fi văzute direct pe internet
  • poți plasa pariuri chiar și de pe telefon
  • există bonusuri interesante pentru deschiderea de cont
  • datele sunt actualizate permanent
  • oferă un payout de 95 %
  • nu există comisioane de plasare pariuri sau retragere câștiguri.

Astfel dacă vrei să pariezi pe meciul și jucătoarea ta favorită pentru toate întrecerile de tenis de peste an, ai acum la dispoziție varianta cea mai accesibilă, o platformă de pariuri online.

Nu pierde însă din vedere că pentru a putea plasa pariuri este nevoie de deschiderea unui cont pentru a cărui activare este obligatoriu să ai peste 18 ani. Pariurile implică riscuri, joacă doar sume pe care îți permiți să le pierzi.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...