spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAdvertorialNoua gamă TV Samsung din 2022, prezentată la CES

Noua gamă TV Samsung din 2022, prezentată la CES

Samsung Electronics a prezentat cele mai recente TV smart MicroLED, Neo QLED și Lifestyle la Consumer Electronics Show 2022 (CES). Datorită îmbunătățirilor în calitatea imaginii și a sunetului, a unei game mai largi de dimensiuni de ecran, a accesoriilor personalizabile și a unei interfețe actualizate, gama 2022 face ca viziunea companiei „Screens Everywhere, Screens for All” să fie și mai concretă, cu imagini realiste, efecte sonore imersive și experiențe hiperpersonalizate.

MicroLED: vârful tehnologiei de afișare

Afișajul de ultimă generație al ultimelor TV Samsung este MicroLED, care oferă cea mai bună calitate a imaginii din industrie datorită celor 25 de milioane de LED-uri la scară micrometrică care produc în mod individual lumină și culoare, creând o experiență extraordinar de captivantă datorită culorilor de o intensitate și vitalitate remarcabile și la un nivel mai ridicat de claritate și contrast. Pe lângă inovațiile hardware, MicroLED 2022 acceptă o adâncime de  20 de biți în tonuri de gri, astfel încât modelele să poată aduce înapoi fiecare detaliu al unei scene, datorită controlului extrem de precis cu peste 1 milion de trepte de luminozitate și niveluri de culoare pe care le oferă.

Gamade TV Samsung MicroLED 2022, prezentată în trei dimensiuni diferite, și anume 110, 101 și 89 de inchi, exprimă, de asemenea, 100% din gama de culori DCI și  Adobe RGB, rezultând culori surprinzător de realiste. Împreună cu designul învăluitor, făcut posibil prin raportul ecran-corp de 99,99%, MicroLED oferă performanțe revoluționare pentru un smart TV.

În cele din urmă, MicroLED este echipat cu funcții de utilizare și personalizare și mai puternice: Art Mode, Multi View și Dolby Atmos.

Neo QLED cu procesor Neo Quantum

Noutăți importante și despre modelele de TV Samsung Neo QLED 2022, care datorită procesorului Neo Quantum și evoluției în domeniul imaginii și sunetului, oferă cele mai clare imagini și cele mai imersive peisaje sonore posibile. Procesorul Neo Quantum din acest an folosește o mapare avansată a tonurilor cu unitate de iluminare din spate, care crește nivelul de luminozitate de la o gradație de 12 biți la 14 biți pentru un control mai bun al sursei de lumină: Quantum Mini LED. În acest fel, un TV smart este capabil să regleze luminozitatea în 16.384 de trepte, de patru ori față de 4.096 de trepte din gama precedentă. Noua tehnologie Shape Adaptive Light determină apoi procesorul Neo Quantum să analizeze linii, forme și suprafețe pentru a controla forma luminii emise de LED-urile Quantum Mini, îmbunătățind luminozitatea și acuratețea tuturor imaginilor de pe ecran. Prezintă, de asemenea, un nou algoritm de inteligență multiplă pentru îmbunătățirea calității imaginii, Real Depth Enhancer, modul EyeComfort, care reglează automat luminozitatea și contrastul de pe ecran, datorită unui senzor de luminozitate integrat și în funcție de ora din zi, precum și o serie de rețele actualizate semnificativ și funcții de sunet îmbunătățite cu sistemul Dolby Atmos.

Samsung Lifestyle 2022

Televizoarele Samsung Lifestyle 2022 integrează perfect designul și tehnologia pentru o experiență de vizionare unică și personalizată. Pe The Frame, The Sero și The Serif a fost instalat un nou afișaj opac (Matte Display) cu proprietăți anti-orbire, anti-reflecție și anti-amprentă, pentru una dintre cele mai plăcute și confortabile vizionare. Noul ecran mat al acestor TV smart Lifestyle 2022 de la Samsung a obținut trei certificări de la Underwriter Laboratories: ‘Reflection Glare Free’, ‘Discomfort Glare Free’ și ‘Disability Glare Free’.

The Frame permite acum afișarea unor opere de artă mai realiste, datorită unui ecran anti-orbire, cu afișaj mat texturat. Ecranul este, de asemenea, anti-amprentă și rezistent la pete și permite utilizatorilor să-și admire operele de artă preferate în stare perfectă. Cadrul este disponibil în dimensiuni cuprinse între 32 și 85 de inci.

The Serif are o carcasă mată care completează perfect noul ecran mat, sporind designul premium iconic al acestui televizor. Odată cu includerea unui model de 65 de inchi, Serif este acum disponibil în dimensiuni de la 43 la 65 de inchi.

The Sero oferă o experiență de vizualizare optimizată, cu noul său ecran mat, în modurile portret și peisaj. Noua funcție verticală Multi View adaugă un nou nivel de multitasking și permite utilizatorilor să vizualizeze simultan conținut diferit în partea de sus și de jos a ecranului sau să caute informații online în timp ce urmăresc un program.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
12.7 ° C
12.8 °
11.6 °
93 %
1.7kmh
56 %
joi
17 °
vin
13 °
sâm
18 °
Dum
19 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...