spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăAdvertorialBlender sau mixer: care este mai potrivit pentru tine?

Blender sau mixer: care este mai potrivit pentru tine?

Poate părea că un blender și un mixer fac cam același lucru, dar rezultatele pe care le obținem cu fiecare sunt foarte diferite. De asemenea, pentru fiecare dintre aceste produse există opțiuni foarte diferite pe piață, ceea ce poate duce la confuzie. Cu toate acestea, aceste electrocasnice sunt esențiale în bucătărie pentru a putea pregăti rețetele preferate mult mai ușor. Dacă vă gândiți să achiziționați un mixer sau un blender, trebuie mai întâi să cunoașteți diferențele.

Mixer și blender: diferențe și modele

Atât mixerul, cat si blenderul sunt folosite pentru a amesteca diferite alimente până când acestea sunt omogenizate. Principala diferență este că mixerul este utilizat pentru a bate creme, ouă sau aluat, în timp ce un blender este folosit pentru a mărunți alimente și pentru a transforma alimentele solide în lichide fără a pierde nimic.

Mixerele pot fi de mână, modelul cel mai practic și ieftin. Aceste mixere au de obicei 2 teluri și 2 cârlige pentru aluat care pot fi schimbate în funcție de preparați. De asemenea, există și mixere cu suport, cu bol sau planetare. Acest model poate fi găsit sub toate cele trei denumiri. Sunt mixere care stau pe blat sau pe masă. Sunt puternice și sunt menite să vă ajute să pregătiți până și cele mai complicate aluaturi.

Blenderele pot fi de masă, clasice. Sunt cele care vin cu recipient și în care vă puteți prepara sosuri, smoothie-uri sau supe creme. O altă opțiune sunt blenderele verticale. Acestea se țin în mână și pot fi utilizate în alte recipiente decât cele cu care vin. Sunt mai practice, pentru că pot veni cu mai multe accesorii, cum ar fi o râșniță sau mărunțitor sau un tel.

KitchenAid: unul dintre cele mai bune branduri de electrocasnice de bucătărie

Atunci când analizați piața pentru a descoperi cele mai bune electrocasnice pe care le puteți achiziționa, trebuie să vă opriți asupra KitchenAid. Este un brand american deținut de Whirlpool Corporation. Istoria sa a început în 1919, producând mixere pe stand sau planetar. Cu o experiență vastă în acest domeniu, au reușit să își cosolideze poziția pe piață. Brandul este caracterizat de design-ul vintage și materialele de calitate. Iată care sunt cele mai bune mixere și blendere de la KitchenAid.

KitchenAid Mixer Artisan Model 185

După apariția primului Kitchen Aid Mixer, procesul continuu de îmbunătățire și inovație a dus la apariția gamei Artisan. Un aparat cu funcții profesionale, design unic și construcție robustă din metal, acest KitchenAid mixer este cu adevărat indispensabil și perfect în orice bucătărie. Are o putere de 300 W, cu o viteză maximă de rotație de 220/min și o viteză minimă de rotație de 58/min. Vine cu un bol de 4,8 litri, din inox, cu mâner, un bol din inox de 3 litri, scut anti-stropire, tel cu 6 fire, paletă din inox și cârlig pentru aluat. Vine în 9 variante de culori și va fi partenerul perfect în bucătărie. Desigur, acesta este unul din modelele mai scumpe ale KitchenAid, dar puteți găsi și modele ceva mai ieftine.

Kitchen Aid Mixer de mână cu 9 viteze

Acest KitchenAid mixer are 9 viteze și un control electronic precis. Funcția soft start îți permite să amesteci ingredientele la început fără a stropi sau a împrăștia. Are o putere de 85 W, cu o rotație minimă de 230/min și o rotație maximă de 1300/min. Cele 9 trepte de viteză sunt perfecte pentru a adapta prepararea la rețeta dorită. Vine cu 2 batatoare, 2 cârlige pentru aluat, un tel cu 16 fire și o tijă pentru sosuri sau milkshake-uri. Acest KitchenAid mixer este wireless, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza oriunde.

KitchenAid Blender Artisan High Performance

Acest blender de la KitchenAid este robust, stabil și se face remarcat prin motorul de 3 cai putere și lamele din oțel inoxidabil în 4 unghiuri. Este un produs cu un preț ridicat, dar performanțele sale sunt evidente. Este special conceput pentru pasionații de bucătărie. Puterea de 1800 W cobinată cu cele 9 trepte de viteză îl fac extrem de versatil în comparație cu alte modele. Viteza maximă de rotație este 21000/min, în timp ce viteza minimă este de 2200/min. Capacitatea utilizabilă a recipientului este de 1,75 litri, mai mult decât suficient pentru a prepara tot ce ai nevoie. Vine cu un vas gradat, un capac ventilat din silicon și o cupă de măsurare, lama detașabilă și accesoriu pentru împingerea ingredientelor.

KitchenAid Blender Vertical

Datorită puterii sale de 180 W, acest blender vertical KitchenAid este extrem de versatil și ușor de folosit. Vine cu un braț detașabil cu lamă de oțel în 4 puncte, un recipiet pentru amestecare cu capac, un tel, un tocător și protecție pentru vase. Viteza blenderului este între 8250-11600 rpm, viteza tocătorului este între 1375-1933 rpm, iar viteza telului este între 825-1160 rpm. Blenderul este disponibil în 3 culori.

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
10.1 ° C
12.7 °
10 °
86 %
1.8kmh
13 %
joi
19 °
vin
9 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Foaie verde și-o sipică, Badea are ... leafa mică Dar spune la orișicare Că eu am ... poșeta mare! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...