vineri, martie 29, 2024
AcasăAdvertorialMobilezi sau renovezi? Acest brand îți oferă unele dintre cele mai bune...

Mobilezi sau renovezi? Acest brand îți oferă unele dintre cele mai bune electrocasnice

Alegerea electrocasnicelor, fie că mobilăm o casă nouă sau o renovăm pe cea veche, poate dura mult timp și poate presupune mult timp, calcule și bugetare. Unul dintre brandurile care oferă produse de calitate la prețuri variate este Beko. Multe persoane optează pentru electrocasnice de la acest brand datorită raportului bun calitate-preț.

Istoria Beko a început în 1954, în Turcia, iar din 1983, Beko a început să activeze în sectorul produselor electrocasnice. În anii 1990, Beko a căpătat calitatea de brand de export, în cadrul Koç Group. Fiind prima companie turceasca de electrocasnice mari disponibile spre vânzare și în piețele de peste graniță, obiectivul BEko a fost dintotdeauna să devină un brand internațional. Beko este prima opțiune a celor peste 400 de milioane de consumatori din cele 145 de țări în care este prezent, ducând mai departe succesul pe care l-a avut în Turcia, țara de origine. În prezent, la nivel global, un produs Beko este vândut la fiecare două secunde. Iată care sunt unele dintre cele mai bune produse Beko în fiecare categorie de electrocasnice de care vei avea nevoie când îți vei amenaja locuința.

Aragaz mixt Beko FSE 63110 DW

Aragazul mixt Beko FSE 63110 DW este un aparat extrem de versatil datorită prezenței a trei arzătoare pe gaz și a unui arzător electric. În lipsa gazului, puteți găti cu energie electrică și invers. Controlul este mecanic, prin intermediul comutatoarelor rotative. Are un temporizator cu sunet și aprindere electrică. Cuptorul este dotat cu iluminare, funcție de convecție, ventilator de răcire și grătar electric.

Combină frigorifică Beko RCNE560E40DZXBN

Această combină frigorifică Beko are o capacitate totală de 501 litri, mai mult decât suficient pentru a păstra alimentele proaspete. Are un motor inverter ProSmart și face parte din clasa energetică A++. De asemenea, dispune de tehnologia NeoFrost Dual Cooling care, prin sistemele Activ Dual Cooling și No Frost, asigură cele mai bune condiții de conservare. Combina frigorifică Beko are și sistem de ventilație, iar sertarul de legume și fructe, cu funcția HarvestFresh, le va păstra proaspete mai mult timp. De asemenea, această combină frigorifică Beko are și dozator de apă, pentru zilele toride în care vrei să de bucuri de apă rece.

Mașină de spălat Beko Beko WUE7612XST

Această mașină de spălat Beko este ideală pentru îngrijirea hainelor delicate din material textil, precum bumbac sau lână, deoarece dispune de programul GentleCare prin care se va aplica o metodă de spălare și centrifugare delicată, care poate proteja textura acestui tip de țesături. Mașina de spălat rufe Beko WTA7612XST are o eficiență energetică excelentă, A +++, și vă permite să îndepărtați părul de animale de companie și să reglați automat apa. Vine cu 15 programe de spălare, cu care poți spăla articole de îmbrăcăminte închise la culoare, lenjerie, sintetice, printre altele. De asemenea, această mașină de spălat Beko are un ecran digital, sistem de protecție împotriva scurgerilor de apă și sistem de siguranță pentru copii.

Cuptor electric Beko BIM25400XPS

Dacă nu vrei să optezi pentru aragaz și cauți un cuptor electric bun, Beko BIM25400XPS este unul dintre cele mai sofisticate modele ale mărcii și, pe lângă faptul că încorporează sistemul de autocurățare pirolitic, încorporează și alte caracteristici cu adevărat utile. Acest cuptor pirolitic Beko are o estetică elegantă, cu ecrane LED, închidere SoftClose și până la 15 funcții cu adevărat interesante, cum ar fi modul PizzaPro conceput pentru a vă coace pizza la 310ºC pentru a obține un rezultat profesional, în stil italian. Dispune, de asemenea, de combinații de gătit asistate de ventilator, multidimensionale, convenționale, Eco, grătar și diverse combinații de gătit, inclusiv un mod de menținere a mâncărurilor calde, decongelare sau căldură rapidă. Și este cea mai bună opțiune dacă sunteți unul dintre cei care detestă curățarea cuptorului, deoarece încorporează un sistem dublu de autocurățare, pe de o parte autocurățare cu abur, și piroliză cu două niveluri de curățare, care vă permit să reglați ciclul.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
8.7 ° C
10.6 °
8.3 °
63 %
0.9kmh
83 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...