spot_img
marți, aprilie 23, 2024
AcasăAdvertorialDinamica din spatele ofertelor de la pariuri sportive

Dinamica din spatele ofertelor de la pariuri sportive

Ofertele promoționale reprezintă unul dintre principalele motive pentru care pariorii aleg să joace online, pe lângă comoditate, cote mari, cash out și altele. Pentru orice casă de pariuri bonus înseamnă un plus de noi clienți, întrucât aceștia aleg să revendice ofertele care sunt atractive. Totuși, pentru jucători este bine să citească regulamentul și să învețe să diferențieze ofertele, pentru a putea face comparații corecte între ofertele existente în piața românească de jocuri de noroc online. Mai jos vei găsi un ghid cu privire la cele mai comune tipuri de bonusuri la pariuri sportive online.

Bonus la depunere

Atunci când primești un bonus la o depunere, care poate să fie de 50%, 100% sau chiar și mai mult de atât, creditul respectiv trebuie pariat de un număr de ori înainte de a putea fi transformat în bani reali. Spre exemplu, dacă vei depune 100 RON și încasezi un bonus de 100%, vei avea în cont 200 RON. Trebuie să citești cu atenție termenii și condițiile, deoarece rulajul poate fi cerut pe suma depusă ori pe depozit plus credit bonus; așadar, un rulaj x10 poate fi, de fapt, x20. De cele mai multe ori, sunt atașate și cerințe de cotă minimă, însă mai pot exista și restricții în funcție de competiție, tipuri de pariuri, număr minim de selecții pe bilet și așa mai departe.

Pariu gratuit

Operatorul îți poate oferi un pariu gratuit cu sau fără depunere. Este vorba despre posibilitatea de a juca un bilet, respectând anumite condiții, iar dacă respectivul pariu este câștigător, vei păstra numai profitul obținut, dar nu și miza care ți-a fost oferită din partea casei. O ofertă similară este pariul fără risc, care îți propune să mizezi tu o anumită sumă pe un bilet, iar în cazul în care acesta este necâștigător, operatorul îți va restitui parțial sau integral miza jucată.

Bonus la pariuri multiple

Mulți pariori obișnuiesc să adauge peste 10 selecții pe bilet. Pentru aceștia, bonusul la pariuri multiple este întotdeauna o opțiune. Operatorul îți poate oferi creșteri ale cotei totale de la 5% și până la 200%, în funcție de numărul de selecții de pe bilet. Există, aproape întotdeauna, o cotă minimă per selecție, dar și un număr minim de selecții pe bilet. Deși aceste tipuri de pariuri au șanse mici de reușită, pasionații care speră să dea lovitura nu pot decât să fie încântați de aceste bonusuri.

Asigurarea pariului

Jucătorii de bilete combo știu că se întâmplă foarte des ca o singură selecție de pe bilet să fie necâștigătoare. În acest sens, opțiunea de asigurare a pariului le permite utilizatorilor să câștige biletul chiar și dacă un pariu este necâștigător sau cel puțin să-și recupereze miza. Există mai multe tipuri de asigurare, așa că este de datoria utilizatorului să citească cu atenție condițiile fiecărui operator în parte.

Cashback

Acest tip de ofertă vine în sprijinul jucătorilor care efectuează rulaje mai mari. De regulă, se oferă cashback pentru anumite intervale de timp, cum ar fi pentru un week-end, dacă se depășește o anumită sumă rulată. Există diverse praguri prin care jucătorii sunt recompensați, iar sumele restituite pot fi sub formă de pariuri gratuite, bonusuri sau chiar cash.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
15 ° C
15 °
10.5 °
59 %
3.6kmh
97 %
mar
14 °
mie
19 °
joi
17 °
vin
16 °
sâm
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...