vineri, aprilie 19, 2024
AcasăAdvertorialMagazinul lui Moş Crăciun aşteaptă oaspeţi. Unde găsiţi cele mai variate cadouri...

Magazinul lui Moş Crăciun aşteaptă oaspeţi. Unde găsiţi cele mai variate cadouri pentru cei dragi (video)

Luna decembrie ne aduce cele mai iubite sărbători, iar pentru cei mai mulţi dintre noi este o adevărată bucurie să căutăm pentru cei dragi cele mai frumoase cadouri. Atmosfera care ne învăluie în preajma acestei sărbători este deosebită, iar bucuria descoperirii cadoului în dimineaţa magică nu poate fi înlocuită de nimic altceva.

Sărbătoarea Crăciunului este foarte mult legată de verbul „a dărui”. Când dăruieşti un cadou de Crăciun primeşti zâmbetul şi bucuria celui căruia i te adresezi. Şi este incredibil de frumos să găseşti cadoul potrivit pentru fiecare, să împlineşti dorinţe şi anticipezi aşteptări şi să fii surprinzător. Pentru asta magazinul AlexanderShop vă vine în ajutor.

La magazinul aflat pe Bulevardul Mihai Eminescu 42, lângă parcul de la Casa Tineretului, găsiţi o gamă variată de decoraţiuni pentru casă, dar şi tot felul de cadouri care să-i împace pe toţi cei dragi.

Dacă sunteţi în căutarea unor decoraţiuni deosebite Alexandershop vă propune o gamă variată de produse.

Aici găsiţi figurine cu Moş Crăciun în dimensiuni variate pornind de la câţiva centimetri şi ajungând la peste 100 de centimetri.

De asemenea puteţi opta pentru culori care să se potrivească decorului la care visaţi. Astfel aveţi de ales între roşu, gri, roz sau bej.

Alături de figurinele cu Moşul, găsiţi spărgători de nuci de toate dimensiunile, reni, oameni de zăpadă, dar şi îngeraşi. Tot în tematica de Crăciun la Alexandershop găsiţi globuri cu zăpadă în interior care vă poartă pe tărâmul copilăriei, dar şi suporturi tematice pentru lumânări.

Nu lipsesc nici şoseţelele pentru cadouri în tot felul de culori.

De asemenea la Alexandershop găsiţi icoane deosebite, dar şi figurine atent lucrate cu Naşterea Mântuitorului.

Decoraţiuni pentru un brad ieşit din tipare

Pentru că ne apropiem cu paşi repezi de Ajunul Crăciunului, când se împodobeşte bradul, Alexandershop vă vine în ajutor şi de această dată.

Pe rafturile Magazinului lui Moş Crăciun găsiţi globuri de toate dimensiunile, unele deosebite, cu foiţă de aur, dar şi decoraţiuni variate pentru pom. Printre acestea se numără îngeraşi, pitici, spărgători de nuci, spiriduşi, dar şi căluţi.

De asemenea aici găsiţi vârfuri de brad dintre cele mai deosebite, dar şi decoraţiuni din flori, pentru ca bradul dumneavoastră să fie unul cu adevărat unic.

Pentru ca masa de Crăciun să arate magic puteţi opta şi pentru un sfeşnic deosebit sau pentru unul dintre seturile de veselă de porţelan care să vă încânte invitaţii. Pentru un plus de eleganţă puteţi opta şi pentru un set de pahare din cristal.

De la Alexandershop nu lipsesc nici cănile perfecte pentru o ciocolată caldă sau un ceai în serile friguroase de iarnă. Le găsiţi în forme dintre cele mai variate şi haioase de la Moş Crăciun, până la îngeraşi, spărgători de nuci sau chiar maşinuţe.

Cadouri pentru toate vârstele

Dacă sunteţi în pană de idei în privinţa cadourilor, Alexandershop vine cu soluţii pentru toate vârstele.

Pentru doamne puteţi opta pentru seturi de cosmetice împachetate în mod deosebit sau pentru o lenjerie de pat cu jurnal, din bumbac 100%. De asemenea aveţi la dispoziţie bijuterii, portofele sau poşete cu care cu siguranţă nu veţi da greş.

Variante există şi pentru domni. Pentru ei aveţi la dispoziţie sticle de vin personalizate, pahare personalizate, seturi de cosmetice, dar şi brăţări.

Tot la Alexandershop găsiţi şi seturi de poker, table de şah sau table deosebite, dar şi seturi de rummy din lemn cu table curbate.

Nu lipsesc nici lumânările parfumate cu arome deosebite de lavandă sau lumânările plutitoare.

Produse deosebite din toate colţurile lumii

La magazinul Alexandershop botoşănenii se pot bucura şi de o secţiune de Home decor, unde pot găsi aranjamente florale, produse de aroma-terapie și relaxare, ceasuri de perete, tablouri, vaze, statuete şi suporturi de lumânări. Produsele au o calitate deosebită multe dintre ele fiind aduse din India, Germania, Anglia, Indonezia, Spania sau China.

Magazinul Alexandershop, este situat vis-a-vis de salonul Chic din bulevardul George Enescu. Acesta este deschis de luni până vineri de la 9:00 la 18:00, sâmbăta de la 8:30 la 16:00, iar duminica de la 8:30 la 14:00.

Produsele le puteţi vedea şi pe site-ul www.cadouribotosani.ro, dar şi pe pagina de facebook- Cadouri Alexandershop sau pe pagina de instagram @cadouribotosani.
Pentru comenzi și detalii puteți apela 0749.125.017.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
9.5 ° C
10.5 °
9.4 °
74 %
4kmh
77 %
vin
8 °
sâm
15 °
Dum
10 °
lun
12 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...