seventeen + 6 =

A password will be e-mailed to you.

Decathlon a anunţat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) că retrage de pe piaţă un anumit tip de costum de baie. Produsul retras este marca Adidas Infinitex 3-Stripes, care a fost vândut în România între 1 ianuarie 2018 şi 4 februarie 2019.

Costumele au fost realizate în Tunisia, iar Adidas a constatat că „liniile de pe marginea costumului nu sunt prinse bine şi dacă se desprind se pot bloca în diverse obiecte sau alţi copii, înăuntru sau în afara apei, cu potenţial de a cauza vătămări”, potrivit anunţul publicat de ANPC.

Au fost primite 175 de reclamaţii, dar nu au fost raportate accidente. „Retragerea a fost anunţată de producător la nivel european la organismul corespunzător din cadrul Comisiei Europene. Fiecare client care are produsul înregistrat pe cardul de fidelitate Decathlon va fi contactat prin poştă sau pe e-mail”, au mai precizat reprezentanţii companiei.

Acţiunea de retragere voluntară se desfăşoară până la data de 22 septembrie 2019. „Această defecţiune va fi corectată prin rambursarea costului produsului. Costurile reparaţiei vor fi suportate de către distribuitor”, menţionează Decathlon.

În perioada care s-a comercializat, costumul de baie ar fi fost achiziţionat de 350.000 de persoane.

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...