nine − two =

A password will be e-mailed to you.

Cătălin MORARU
redactor şef

Paul Stănescu, vicepremier PSD: „E un eşec pentru toată societatea”.
Cătălin Rădulescu, deputat PSD: „…sunt mâhnit şi este pentru prima dată când sunt supărat pe poporul român”.
Codrin Ştefănescu, deputat PSD: „Este un eşec al românilor şi a României”.
Dacă la aceste câteva declaraţii cretine – de oameni care s-au supărat pe cei care le plătesc salariul – mai adăugăm şi pe cele ale jalnicilor ălora de la „Coaliţia pentru Familie”, care s-au plâns de boicot, de faptul că votaţii au fost agresaţi, chinuiţi şi „s-au jertfit ca să voteze”, ne cam dăm seama ce cred toate specimenele astea despre români.
Ne-am lămurit că un referendum legat indisolubil de Dragnea şi al lui PSD, nu prea are trecere la popor. Amuzant acum e doar cum fug toţi de rezultatul de la urne şi aruncă pisica în curtea altuia. Tot la fel de amuzant este cum PSD transformă acest fiasco uriaş într-o victorie.
Am citit multe opinii care încearcă să explice lipsa la vot. Şi toate arată că românii le-au spus apăsat principalilor actori de pe scena politică din România că au o cu totul altă agendă. Oamenii vor altceva, nu au înţeles care e urgenţa cu referendumul ăsta, iar refuzul de a merge la vot a căpătat proporţii la care nici eu nu mă aşteptam, recunosc. Mi-am zis că Dragnea, dacă a organizat aşa de repede referendumul, e sigur pe victorie. Uitasem că avem de-a face cu nişte amatori, care se joacă de-a politica pe spatele nostru. Iar amatorul şef Liviu Dragnea a dispărut imediat după referendum, la fel cum procedează de fiecare dată când face buba.
Acum că a trecut şi referendumul, ce mai inventăm? S-a terminat şi cu asasinii din priviri şi cu românii care vor să iasă din UE (iaca nu vor, în proporţie covârşitoare). Şi cu statul paralel e cam ruginită povestea. Ne apucăm să şi facem ceva, totuşi, în afară de dat salarii?
Comisarul european Corina Creţu, chiar pesedistă fiind, strigă indignată de la Bruxelles că sunt bani pentru autostrăzi, dar guvernul nu trimite proiecte. Şi face vorbire în special de autostrada Iaşi-Târgu Mureş, pentru care sunt fonduri de la proiectare până la execuţie. Când am întrebat nişte parlamentari locali PSD de autostrada asta mi-au spus sec că nu se poate face. Poate, în loc să faceţi clipuri cu familia tradiţională, că aşa v-a ordonat Dragnea, ar trebui să vă bateţi pentru asta, dragi parlamentari PSD. Să meargă şi familia tradiţională pe autostradă. Sau măcar pe un drum bun spre Târgu Frumos, să ajungă la amărâta aia de şosea europeană.
Preşedintele CJ, Costică Macaleţi, declara, după ce a votat, că creştinii ştiu când să vină la vot, nu trebuie să le zică PSD. Nu ştia, la momentul declaraţiei, câtă dreptate are. Dar acum, că a aflat asta, poate militează un pic şi pentru asfaltarea drumului spre Iaşi, prin Prăjeni. Atunci familia tradiţională o să îşi poată transporta studentul tradiţional la facultate fără să rupă roţile la maşină. Poveşti din astea mai sunt, nu doar cu drumuri, şi ar fi privite cu mare interes de familia tradiţională.
Evident, sunt sceptic că acest mod de a guverna prin inventarea de duşmani sau probleme de nerezolvat va înceta. Chiar dacă românii le-au arătat pesediştilor că nu sunt aşa proşti cum erau consideraţi.
Nici nu mă mai aştept la cine ştie ce revoluţii în PSD, chiar dacă îl schimbă pe Dragnea. Pentru că e vorba de oamenii pe care i-a ales preşedintele PSD. Un muzician român de talie mondială, intervievat recent de un coleg, spunea: „Avem miniştri limitaţi, care nu ştiu limba română. Nu găsim 20 de oameni pe care să îi punem în poziţii cheie?”. Am senzaţia că şi familia tradiţională începe să se întrebe asta. Iar pesediştii ştiu, bineînţeles. De aia umblă de nebuni să împrumute încă nişte miliarde de euro. Trebuie să mai dea repede nişte pomeni.

Apreciază calitatea articolului

13 VOTURI - MEDIE: 4,46
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...