spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTCum poţi avea o nuntă senzaţională

Cum poţi avea o nuntă senzaţională

In cele din urma, ziua nuntii tale vizeaza celebrarea iubirii dintre tine si persoana pe care o vei avea alaturi pentru tot restul vietii. Dar exista si un alt scop: sa organizezi o petrecere senzationala, epica, pe care invitatii tai sa si-o aminteasca multi ani de acum in colo. Dar cum faci ca ziua cea mare sa iasa in evidenta, avand in vedere ca familia si prietenii tai au participat la nenumarate nunti? Desi exista numeroase modalitati de a face ca nunta ta sa iasa din tipare, iata o lista cu cateva idei simple prin care poti organiza o nunta de exceptie.

Pentru inceput, gandeste-te la experienta nuntii in ansamblu. Sigur, cei mai apropiati si cei mai dragi sunt incantati sa te priveasca si sa vada ca te casatoresti cu marea ta dragoste, dar participarea la o ceremonie de o ora nu este ideea nimanui de petrecere. Aminteste-ti ca multi dintre oaspeti au calatorit cateva ore bune pentru a petrece timp cu tine, si nu doar sa te priveasca, deci asigura-te ca seara este interactiva. Astfel se vor simti ca o parte importanta a procesului.

Ofera oaspetilor din afara orasului un cos de bun venit

Indiferent de locatia nuntii tale, unii dintre invitati au venit de departe pentru a-ti fi alaturi in cea mai importanta zi din viata ta. Pentru a-ti arata aprecierea, ofera cadouri de bun venit oaspetilor care stau la hotel. Poti include cateva gustari, sticle de apa si o lista cu resurse locale, cum ar fi cel mai apropiat magazin, restaurante si cafenele, precum si orice atractie din apropiere.

Asigura transport pentru invitatii care nu au masina

Avand in vedere ca in ziua nuntii este necesar ca invitatii sa se deplaseze de la o locatie la alta, un gest frumos din partea ta ar fi sa le asiguri o masina cu sofer  care sa ii duca rapid si in siguranta oriunde este nevoie. Aceasta optiune de transfer, te va asigura ca plasezi nunta ta in topul preferintelor oricarui oaspete.

Intampina fiecare invitat

Poate suna evident, dar este important sa saluti personal fiecare oaspete de la nunta ta. Pentru a face asta intr-un mod mult mai placut, poti alege sa folosesti gheata carbonica de calitate in paharele de sampanie pentru intampinare. Cu siguranta vor aprecia ideea. In plus, in timpul receptiei, fa tot posibilul sa petreci timp cu fiecare persoana – fie ca acest lucru inseamna sa vizitezi oaspetii la mese, fie sa te alaturi lor pe ringul de dans.

Realizeaza un plan de asezare bine pus la punct

Nu conteaza daca la receptie vei avea bufet suedez sau meniu cu servire: un plan inteligent al locurilor la mese este vital pentru a te asigura ca oaspetii tai se simt bine pe tot parcursul serii. Incearca sa grupezi oameni cu medii si interese similare, care vor putea comunica deschis chiar daca nu s-au intalnit niciodata.

Amenajeaza o zona de relaxare

Nu fiecare invitat va dori sa danseze toata noaptea. De fapt, unii dintre ei nu vor sa danseze deloc. Desi mesele din restaurant ofera posibilitatea oricui de a sta de vorba, desemnand un lobby sau o gradina pentru a sta de vorba, va face diferenta la nunta ta. Oferind scaune confortabile intr-un loc in care muzica nu se aude atat de tare, va fi un detaliu pe care multi il vor aprecia.

Lasa invitatii sa ceara melodii

Vrei sa stii care este cea mai buna modalitate de a aduce oaspetii pe ringul de dans? Trebuie sa le pui melodiile pe care doresc sa le asculte! Spune-i DJ-ului sa onoreze preferintele muzicale ale invitailor, si vei vedea cum se umple ringul de dans.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
10.6 °
5.6 °
95 %
1.1kmh
35 %
joi
18 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

E bine să conduci verde cu mașina electrică, dar nu strică să fii și prevăzător.

EDITORIAL

Nu am idee câtă lume cunoaște pilda cu broscuța surdă și, de aceea, pentru a fi sigur că voi fi înțeles așa cum trebuie...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...