Info PDF – Monitorul BT

Ediția tipărită a ziarului Monitorul de Botoșani poate fi citită și în format PDF, prin plata unui abonament lunar de 7 lei.

Plata abonamentului se poate efectua prin incărcarea contului cu un credit minim de 7 Lei și este disponibilă prin apăsarea butonului Efectuează Plata.

Puteti folosi suma incărcată oricând – astăzi sau peste un an.

Card de credit

Cardurile acceptate sunt MasterCard si Visa.

Cea mai rapidă modalitate de încărcare a contului este prin card de credit. Procesatorul nostru de carduri este plationline.ro. Plationline.ro este Internet Payment Services Provider, adică un sistem e-commerce de gestiune a comenzilor și tranzacțiilor electronice efectuate prin carduri bancare. Datele dumneavoastră personale legate de card (numar, data expirare, cod) vor fi procesate într-un mediu securizat, fără posibilitatea de a fi copiate. În acest fel, Monitorul de Botoșani nu are acces la informațiile legate de cardul dumneavoastră.

Pentru a putea încărca contul dumneavoastră trebuie să vă înregistrați prin apăsarea butonului de mai jos ÎNCĂRCARE CREDIT.

ÎNCĂRCARE CREDIT

Creditul dumneavoastră va fi disponibil pe site-ul nostru imediat după efectuarea tranzacției
După ce aţi terminat tranzacţia de incărcare a creditului cu succes va trebui sa reveniti în contul dumneavoastră de pe site-ul nostru, în sectiunea „Încărcare credit” şi să verificați dacă suma încărcată este disponibilă ca și credit.

Plata abonamentului corespunzător ziarului online Monitorul de Botoșani în format PDF se poate efectua direct și prin cardul dumneavoastră de credit, fără a fi necesară încărcarea creditului dumneavoastră pe pagina ziarului online Monitorul de Botoșani. Plata se poate face prin apăsarea butonului Efectuează Plata, de mai jos.

Toate cele de mai sus se supun unor Termeni și Condiții disponibile AICI

Mă abonez la Monitorul de Botoșani în format PDF