nine + 15 =

A password will be e-mailed to you.

Cetăţeanul român reţinut de autorităţile bulgare în ancheta privind asasinarea jurnalistei de investigaţii Viktoria Marinova va fi eliberat, fără să fie formulate acuzaţii împotriva sa, a anunţat aseară poliţia bulgară. Anterior aceasta anunţase că a reţinut, pentru 24 de ore, un român de origine ucraineană în cadrul anchetei privind acest asasinat.

Viktoria Marinova (30 de ani), care era reprezentant administrativ şi prezentatoare la postul local TVN Ruse, a murit după ce a fost lovită, strangulată şi violată. Corpul său lipsit de viaţă a fost descoperit sâmbătă într-un parc din oraşul Ruse, aproape de malul Dunării.

Anchetatorii încearcă să afle mobilul asasinatului fără a exclude o posibilă legătură cu activitatea profesională a victimei. La ultima ediţie a emisiunii sale din 30 septembrie, Marinova a difuzat o convorbire cu doi reputaţi jurnalişti de investigaţii: Dimitar Stoianov din Bulgaria şi Attila Biro din România, care întreprind o anchetă în legătură cu bănuielile de fraudă în cazuri de gestionare a fondurilor europene, în care ar fi implicaţi oameni de afaceri şi aleşi.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...