Şoferiţă băgată în spital de un tânăr cu BMW

masini coliziune

Străzile municipiului Botoşani devin tot mai nesigure, lucru dovedit şi de numărul mare de accidente produse în oraş. Aproape că nu există zi fără evenimente rutiere. Cel mai recent a avut loc ieri, pe strada Griviţa, din municipiul Botoşani. O femeie în vârstă de 51 de ani a ajuns la spital, după ce Opel-ul Agila cu care se deplasa dinspre Griviţa spre Tudor Vladimirescu, a fost lovit de un autoturism BMW, al cărui şofer, Petru C. de 30 de ani, a intrat pe contrasens, imediat ce a ieşit din sensul giratoriu de la Şcoala 8.

În urma impactului, ambele maşini au fost avariate în partea din faţă, iar şoferiţa a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ea a fost preluată de cadrele Serviciului Judeţean de Ambulanţă ajunse la faţa locului şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Judeţean.

Poliţiştii au deschis un dosar în acest caz, şoferul BMW-ului urmând să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă. Acesta a declarat că totul s-a întâmplat după ce un autoturism ar fi ieşit din parcare cu spatele şi, pentru a-l evita, a tras stânga de volan. Aşa a ajuns pe contrasens izbind maşina Marianei A.

La locul accidentului au ajuns şi pompierii, care au fost chemaţi pentru a scoate bornele de la autoturisme, pentru a evita riscul de incendiu, şi pentru a curăţa carosabilul.

 

 

 

Deja ai votat!