Curse noi din aeroportul de la Salcea

0

Botoşănenii care doresc să călătorească în Italia vor avea la dispoziţie, începând cu 19 iulie, o nouă cursă aeriană pusă la dispoziţie de Tarom, pe relaţia Suceava-Torino. Pentru început, zborurile vor fi operate o dată pe săptămână, în ziua de miercuri, urmând ca în funcţie de cereri frecvenţa acestora să crească.

Cursele aeriene vor fi operate cu un avion Boeing 737, iar zborul va dura aproximativ două ore şi 40 de minute. Astfel, de la Suceava spre Torino avionul va decola la ora 14.00 şi va ateriza în Italia la 15.50, iar zborul de la Torino la Suceava va decola la ora 9.20 şi va ateriza pe aeroportul „Ştefan cel Mare” la ora 13.00.

Doritorii îşi pot achiziţiona deja biletele de pe site-ul companiei, iar preţul acestora tur-retur încep de la 120 de euro.

Începând de ieri, compania aeriană a suplimentat şi zborurile către capitală. Dacă până acum era programat câte un zbor în fiecare zi pe această rută, reprezentanţii Tarom au decis ca în zilele de marţi, joi, vineri şi duminică să mai introducă în orar câte o cursă spre Bucureşti şi retur. Marţea, joia şi duminica avionul va decola din Bucureşti la 17.15 şi va ateriza la Suceava la ora 18.25, iar de pe aeroportul „Ştefan cel Mare” va decola la ora 18.50 şi va ajunge în capitală la 20.05. În ziua de vineri, avionul va decola de la Bucureşti la ora 18.15 şi va ateriza la Suceava la 19.25, iar returul are plecare de pe aeroportul „Ştefan cel Mare” la ora 19.50, cu aterizare în Bucureşti la 21.05.

Deja ai votat!
se încarcă...