Aventură cu maşina terminată la poliţie

0

S-a crezut un as al volanului, deşi nu avea permis de conducere, dar a ajuns cu maşina în stâlp. Mai mult, aventura s-a terminat cu un dosar penal cu trei capete de acuzare, dar şi cu îngrijiri medicale. Este isprava unui tânăr din comuna Călăraşi, B.G., de 23 de ani, care duminică seară, deşi nu avea permis de conducere, a luat un autoturism şi a plecat la plimbare cu el. Când a ajuns în satul Libertatea, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina s-a izbit într-un stâlp de iluminat public.

Impactul a fost destul de violent, pentru că aventurierul s-a ales şi cu câteva leziuni, dar, ştiindu-se cu musca pe căciulă, el nu a mai dat atenţie. Ba mai mult, fiind întuneric, el a crezut că poate scăpa, aşa că şi-a luat tălpăşiţa şi dus a fost.

Luni, însă, când a văzut că nu mai scapă de dureri, B.G. şi-a luat inima în dinţi şi a mers la Spitalul Judeţean. Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri, dar l-au tras şi de limbă, încercând să afle împrejurările în care tânărul a fost rănit.

Într-un final, falsul şofer a povestit isprava, iar cei de la spital au anunţat poliţia. Astfel, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii l-au pus sub urmărire penală, tânărul urmând să fie cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

– Sebastian GHEORGHIU

Deja ai votat!
se încarcă...