Divergenţe de la stadiul lucrărilor la Cornişa

0

În urmă cu două zile a avut loc un nou termen în procesul deschis de compania Electroalfa Internaţional Primăriei Botoşani prin care solicită 1,5 milioane de lei reprezentând cheltuieli suplimentare generate de prelungirea lucrărilor de la Parcul Cornişa. Instanţa a stabilit ca dată de pronunţare a sentinţei ziua de 15 noiembrie.

Reprezentanţii Electroalfa susţin că o serie de evenimente independente de companie au generat prelungirea considerabilă a termenului de execuţie a lucrărilor. Aceste prelungiri se referă la problemele juridice în legătură cu situaţia cadastrală a amplasamentului, intervenirea unor condiţionări impuse de Unitatea Militară din vecinătate, schimbarea mai multor soluţii de proiectare etc.

Electroalfa a semnat documentele de prelungire a termenului de execuţie a lucrărilor şi a solicitat, prin adrese trimise primăriei, decontarea cheltuielilor suplimentare.

Totodată, compania a anunţat că încă din vara anului trecut au fost finalizate următoarele obiective: terenuri de sport şi vestiare, locuri de joacă pentru copii şi pista de skating, amfiteatru exterior, utilităţi (energie electrică, alimentare cu apă, energie termică, reţea internă pluvială şi canalizare), drumuri, alei şi parcări, spaţii verzi, clădire piscină interioară, inclusiv spaţiile de relaxare, SPA, sala fitness. În acest an au continuat lucrările la plaja şi bazinele exterioare, heleşteu şi râu rafting.

Deja ai votat!
se încarcă...