Sfârşit cumplit pentru o femeie de 80 de ani

0

 

O octogenară din judeţul Botoşani a murit după ce în bucătăria unde prepara mâncarea a izbucnit un incendiu. Tragedia a avut loc ieri după-amiază, într-o gospodărie din satul Brăteni, comuna Dobârceni. Femeia, în vârstă de 80 de ani, locuia singură şi se afla în încăpere în momentul în care a izbucnit incendiul. Aceasta nu a mai reuşit să iasă afară să se salveze, prăbuşindu-se inconştientă la podea.

Vecinii au fost cei care au văzut incendiul şi au sunat la 112, la faţa locului deplasându-se pompierii, ambulanţa, dar şi poliţiştii. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bătrână.

„Aparent, cauza decesului pare a fi intoxicaţia cu monoxid de carbon. De asemenea, victima a suferit arsuri de gradele III şi IV pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului”, a precizat un asistent din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Pompierii urmează să stabilească din ce cauză a izbucnit incendiul. Poliţiştii fac şi ei cercetări şi au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Deja ai votat!