Ziua Naţională a României sărbătorită în avans la Colegiul Economic

0
dav

Ziua Națională a României a fost sărbătorită în avans de către elevii și profesorii Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani.

La inițiativa Consiliului Școlar al Elevilor, astăzi, cei mai mulți dintre liceeni, dar și unii profesori, au purtat cu mândrie bluze naționale şi cocarde cu tricolor.

În pauza dintre cele două schimburi, curtea școlii fremăta de emoție. Elevi și profesori deopotrivă fluturau drapelul țării, ca mai apoi să se înfrățească într-o horă autentică. Festivitatea a fost deschisă de o alocuțiune a profesorului Ion Huțanu, directorului colegiului. Oficialul a vorbit despre semnificația Zilei de 1 Decembrie. toto despre Ziua Naţională a vorbit şi Iulian Nechifor, profesor de istorie.

Momentul artistic a fost marcat de Alexandru Chelariu, elev în clasa a XII-a E, care, cu a sa trompetă fermecată, a amintit de cântecele noastre tradiționale.

Pentru ca momentul festiv să nu se dizolve în eter, s-a realizat un concurs de planșe specifice Zilei Naționale. Elevii au lucrat în echipe, cele mai originale lucrări fiind premiate.

dav
dav
Deja ai votat!
se încarcă...