Motociclist aruncat din şa de o şoferiţă

Un accident soldat cu rănirea unui motociclist a avut loc, ieri dimineaţă, în zona centrală a localităţii Bucecea. O femeie aflată la volanul unei Skoda a efectuat un viraj la stânga, de pe strada principală pe o stradă secundară, fără a acorda prioritate motocicletei, care circula regulamentar din sens opus. Pe aceasta se afla un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitate, care se întorcea acasă de la muncă, acesta lucrând ca paznic de noapte la o societate din zonă. În urma impactului, motocicleta s-a răsturnat, iar bărbatul a fost aruncat din şa, lovindu-se de asfalt.

La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie şi ambulanţă, bărbatul primind primul ajutor şi fiind transportat la spital, deşi iniţial a refuzat acest lucru. „Pacientul era policontuzionat, prezentând şi multiple escoriaţii. A fost transportat la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare şi supraveghere medicală”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Cazul a fost preluat şi de poliţişti, care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

 

– Tudor CHIRIAC

 

Deja ai votat!