vineri, martie 29, 2024
AcasăLocal BTRochii în trend, pentru evenimente speciale, propuse de DyFashion (P)

Rochii în trend, pentru evenimente speciale, propuse de DyFashion (P)

Suntem în plin sezon nu doar estival ci și preferat pentru evenimente speciale. Nunțile sunt ocazii perfecte pentru ca reprezentantele feminine să își etaleze formele, să își arate bunul gust și deci să se bucure de ochi admirativi pentru rochiile pe care le aleg cu mare grijă. Nu lipsește nici atenția acordată trendurilor, pentru că ceea ce va purta să fie realmente de actualitate și cu toate șansele de a fi ținută admirată.

Căutările pentru ținuta potrivită începe din timp, pentru a nu fi presate și stresate, alegând în consecință. Un singur inconvenient există totuși, pentru că magazinele fizice se pregătesc temeinic pentru sezon nu mai repede de primăvară. Este poate un motiv în plus pentru care varianta online surâde mai mult. Magazinul de profil  www.dyfashion.ro  manifestă cu succes interes în a aduce la îndemâna celor interesate colecții fresh de rochii pentru evenimente.

Rochii de la DyFashion pentru toate gusturile

Pretențiile sunt variate și pe bună dreptate. Ce nu și-ar dori o femeie este să se întâlnească la o nuntă cu alte doamne, cu aceeași ținută. Similaritățile nu sunt de dorit, de aceea căutările unei rochii perfecte vizează numeroase aspecte. Ține de stilul elegant și deci potrivit momentului, de nevoia unui tipar care să avantajeze, o culoare pe măsură și per total o rochie pe care și-o permit, dar care sigur rupe gura târgului.

Toate aceste pretenții se pot contopi în căutările realizate în cadrul magazinului online dyfashion.ro. Avantajul pe care îl au aici se referă în principal la cele peste 800 de modele disponibile. Colecții vaste, dispuse după categorii de interes, fac obiectul mulțumirii. De la rochii de ocazie la cele de vară, de la rochii de seară, de nuntă, din dantelă și până la cele lungi sau office DyFashion dispune de opțiuni pentru fiecare.

Un alt avantaj este reprezentat de constanța cu care acest magazin online își cucerește publicul interesat. De aceea, colecțiile de rochii de seara și nu numai, se întregesc în fiecare săptămână cu noi surprize. Astfel, șansele de a găsi rochii comune scad considerabil, crescând în schimb opțiunile stilysh râvnite de orice femeie preocupată de ținute impecabile, deosebite, plăcute.

Rochiile în trend anul acesta

Din registrul ținutelor cele mai dorite nu lipsesc rochiile prețioase. Asta poate însemna dantelă sau inserții de broderie, elemente elegante fără egal ce nu cunosc competiție nici sezonul acesta. Astfel de rochii pot avea tipare diverse, culori de asemenea și se potrivesc de regulă tuturor. Croiul bine ales poate însemna încă o șansă de a face o astfel de idee de rochie una numai bună pentru purtătoare.

Un alt stil se referă la rochiile cu materiale prețioase. Se știe că rochiile de seară, pentru evenimente speciale au în vedere o complexitate a stilului. Acestea se deosebesc de alte rochii prin însăși alăturarea de elemente ce nu sunt deloc comune și nu sunt purtate de zi cu zi. Aici se pot menționa perlele, aplicațiile de tip paiete, materialele lucioase. Sclipiciul este la mare căutare; când este asociat unor croiuri moderne, precum decolteul în V sau rochia petrecută.

Nu în cele din urmă merită amintit și stilul franjurilor. Fie că este vorba de o rochie scurtă sau nu, aceste detalii sunt binevenite în a contura o apariție feminină romantică. Sunt preferate astfel de rochii, dar pentru că efectul dinamic al acestor detalii, la fiecare mișcare, se ține cont că acestea să fie singurele elemente de design. Însă paleta de culori este generoasă, un alt trend este chiar legat de stilul degrade al nuanțelor, deci există opțiuni ce încântă pe fiecare.

Sfatul specialistului

Nu numai rochia va conta pentru o apariție demnă de covorul roșu. Specialiștii spun că atitudinea și arsenalul de detalii, accesorii – geantă, bijuterii, pantofi – reprezintă cealaltă jumătate. Deci importanţa acestora este de asemenea de luat în seamă. Pentru ca rochia să strălucească și să fie element cheie în plan secund sunt accesoriile, necesare a fi de culori mai degrabă neutre.

Pe principiul mai puțin este mai bine, o altă recomandare este de a nu exagera. Minimalismul poate fi mai degrabă apreciat decât o ținută compusă din toate elementele posibile: accesorii complete, lanț, brăţară, inele etc. Desigur, farmecul personal este și el în această ecuație.

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
8.9 ° C
11.6 °
8.3 °
63 %
1.3kmh
31 %
joi
9 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...