1 × one =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

După absolvenţii de gimnaziu şi liceu a venit rândul profesorilor să intre în febra examenelor naţionale. Mâine vor susţine proba scrisă din cadrul examenului de titularizare cadrele care doresc să se titularizeze în sistemul de învăţământ. Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, a declarat că pentru examen s-au înscris 533 de candidaţi. Examenul se organizează în două centre, respectiv Liceul cu Program Sportiv şi Colegiul „Mihai Eminescu”. „Îi aşteptăm pe toţi candidaţii să se prezinte mâine la examen. Sperăm ca toţi candidaţii să obţină note mari pentru a putea obţine un post în şedinţele publice de ocupare a posturilor didactice vacante”, a precizat oficialul.

Examenul va începe la ora 10.00, iar candidaţii trebuie să fie prezenţi în sala de examen cel mai devreme la ora 8.00 şi cel mai târziu la ora 9.00. După primirea subiectelor, ei au la dispoziţie patru ore pentru rezolvarea subiectelor.
Primele rezultate vor fi afişate pe 17 iulie. Contestaţiile se depun la sediul IŞJ în zilele de 17 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21.00, și pe 18 iulie, până la ora 15.00. Rezultatele finale vor fi anunţate pe 24 iulie.

Pentru a deveni titulari în sistemul de învăţământ (angajare pe perioadă nedeterminată), candidaţii trebuie să obțină minim nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minim nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Candidaţii care vor obţine minim 7 vor fi repartizaţi pe posturile vacante în şedinţa publică programată pe 25 iulie.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...