eleven + eighteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Duminică, Asociația “Ridică-te și umblă”, în parteneriat cu Primăria municipiului Botoşani, îi aşteaptă pe botoşăneni la acţiunea umanitară Crosul pentru viaţă”.

“Aflat la prima ediție, crosul de la Botoșani creează contextul favorabil dezvoltării unei culturi a stilului de viață sănătos. Pe 15 iulie 2018, începând cu orele 10, iubitorii de sănătate vor alerga pe străzile municipiului Botoșani. Toți participanții devin ambasadori ai stilului de viață sănătos!” – a declarat Andreea Ursu, iniţiatorul acestui eveniment.

Evenimentul este gratuit. “Împreună vom putea ajuta prin donațiile noastre ca tânăra Ioana Micu să beneficieze de o operație. Fiecare participant va primi număr de concurs și posibilitatea de a câștiga o cupă (locurile I, II și III)”, a mai spus Andreea Ursu.

Crosul, care are loc pe traseul Primărie – Colegiul Naţional “AT Laurian”, se va desfăşura pentru trei categorii de concurenţi – persoane cu dizabilităţi, copii şi adulţi. Traseul ales de organizatori are aproximativ 3.000de metri şi  va fi următorul: strat I: 600 m – scaun rulant şi electric; start II : 300 m – copii – 300 m; start III: adulţi – 3.000 m.

Crosul va începe din faţa Primăriei municipiului Botoşani.

“Ne bucurăm să fim aproape de membrii Asociaţiei «Ridică-te şi umblă» şi de această dată. Evenimentul gândit de ei a pornit de la ideea de a le insufla oamenilor dorinţa de a adopta un stil de viață sănătos. În plus, nu trebuie să uităm nici latura umanitară a acestei acţiuni, aşa că îi invit pe cât mai mulţi botoşăneni să fie alături de Ioana Micu” – a transmis Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...