vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTZeci de botoşăneni au participat la Crosul pentru viaţă

Zeci de botoşăneni au participat la Crosul pentru viaţă

Asociaţia „Ridică-te şi umblă”, în parteneriat cu Primăria Botoşani, a organizat astăzi acţiunea umanitară „Crosul pentru viaţă”. La cros au participat zeci de persoane care au dorit să se implice în demersul umanitar care are drept scop sprijinirea Ioanei Micu, o tânără diagnosticată cu o suferinţă hipoxică severă. Ea a făcut analize în Turcia şi are nevoie de 27.400 de euro pentru a se opera şi a putea merge din nou.

Andreea Ursu, iniţiatorul acţiunii, a declarat că scopul acţiunii este acela de a îmbunătăţi educaţia sportivă. „După cum vedeţi, condiţia sportivă este foarte importantă pentru fiecare, nu contează că suntem sănătoşi, sau într-un scaun cu rotile. Sportul ne ajută”, a precizat Andreea Ursu. Ea a salutat participarea numeroasă de la cros, arătând că astfel de gesturi demonstrează că mai există dragoste între oameni.

La start s-au aliniat persoane imobilizate în scaun cu rotile, dar şi botoşăneni iubitori ai sportului şi dornici să se implice în acţiuni umanitare. La cros a fost prezent şi primarul Cătălin Flutur.

„Am trăit alături de participanți momente emoționante și m-am bucurat alături de fiecare dintre ei. Pentru că acești minunați oameni au trăit intens și s-au bucurat cu fiecare fibră a lor de această <întâmplare>!
Ioana Micu, îți doresc din toată inima să reușești să faci intervenția chirurgicală, care – sunt sigur – va fi un succes!
Mulțumesc tuturor celor care au participat la acest eveniment și vă asigur că Primăria Municipiului Botoșani va fi întotdeauna un partener deschis la astfel de manifestări”, a declarat edilul.

Botoşănenii care vor să o ajute pe Ioana Micu, o pot face donând orice sumă în contul RO86BACX0000001486526000.

Deja ai votat!

4 COMENTARII

  1. Multumesc mult, lipsea un zero la final in contul publicat initial de Monitorul (sunt 3 de zero, nu doi…)
    Azi am vazut ca au publicat un alt articol cu contul corect – oricum ii rog sa corecteze si materialul de mai sus, poate intra cineva pe acest articol si contul nu este bun.

  2. Am incercat sa fac o donatie in contul indicat (RO86BACX0000001486522600) dar aplicatia de online banking imi spune ca acest contul este invalid. M-au uitat si pe alte site-uri care au preluat evenimentul si este acelasi cont, probabil a fost dat gresit (de asemeni, cel publicat in editia tiparita a Monitorului este acelasi, gresit…)
    Puteti va rog verifica si sa publicati contul corect?
    Chiar m-as bucura sa pot dona pentru Ioana.
    Va multumesc foarte mult.

Botoșani
nori împrăștiați
9.4 ° C
10.5 °
8.9 °
47 %
4.2kmh
25 %
vin
11 °
sâm
15 °
Dum
8 °
lun
10 °
mar
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...