four + two =

A password will be e-mailed to you.

Asociaţia „Ridică-te şi umblă”, în parteneriat cu Primăria Botoşani, a organizat astăzi acţiunea umanitară „Crosul pentru viaţă”. La cros au participat zeci de persoane care au dorit să se implice în demersul umanitar care are drept scop sprijinirea Ioanei Micu, o tânără diagnosticată cu o suferinţă hipoxică severă. Ea a făcut analize în Turcia şi are nevoie de 27.400 de euro pentru a se opera şi a putea merge din nou.

Andreea Ursu, iniţiatorul acţiunii, a declarat că scopul acţiunii este acela de a îmbunătăţi educaţia sportivă. „După cum vedeţi, condiţia sportivă este foarte importantă pentru fiecare, nu contează că suntem sănătoşi, sau într-un scaun cu rotile. Sportul ne ajută”, a precizat Andreea Ursu. Ea a salutat participarea numeroasă de la cros, arătând că astfel de gesturi demonstrează că mai există dragoste între oameni.

La start s-au aliniat persoane imobilizate în scaun cu rotile, dar şi botoşăneni iubitori ai sportului şi dornici să se implice în acţiuni umanitare. La cros a fost prezent şi primarul Cătălin Flutur.

„Am trăit alături de participanți momente emoționante și m-am bucurat alături de fiecare dintre ei. Pentru că acești minunați oameni au trăit intens și s-au bucurat cu fiecare fibră a lor de această <întâmplare>!
Ioana Micu, îți doresc din toată inima să reușești să faci intervenția chirurgicală, care – sunt sigur – va fi un succes!
Mulțumesc tuturor celor care au participat la acest eveniment și vă asigur că Primăria Municipiului Botoșani va fi întotdeauna un partener deschis la astfel de manifestări”, a declarat edilul.

Botoşănenii care vor să o ajute pe Ioana Micu, o pot face donând orice sumă în contul RO86BACX0000001486526000.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,17
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...