De pe casă a ajuns direct în spital

0

Un bărbat din Botoşani a ajuns la spital ieri, după ce i s-a făcut rău în timp ce repara un acoperiş. Acesta a ameţit şi a căzut în gol de la câţiva metri. Incidentul a avut loc marţi după-amiază, într-una din gospodăriile din Botoşani, când bărbatul, în vârstă de 41 de ani, se afla pe acoperişul unei case, încercând să efectueze o serie de reparaţii. La un moment dat, însă, acestuia i s-a făcut rău şi a ameţit.
A fost nevoie de doar un moment de neatenţie, acesta pierzându-şi echilibrul. Bărbatul a căzut în gol de la câţiva metri, norocul său fiind însă că a căzut pe pământul îmbibat cu apă de la ploaie. Uu echipaj al SMURD a ajuns la faţa locului, acordându-i acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Urgenţe.
Bărbatul a fost supus mai multor examinări, din fericire acesta fiind diagnosticat doar cu contuzii, nefiind necesară internarea lui. Medicii i-au recomandat totuşi un consul neurologic pentru a se asigura că starea lui de rău nu a fost cauzată de vreo afecţiune mai gravă.

Deja ai votat!
se încarcă...