3 × 4 =

A password will be e-mailed to you.

Doi bărbaţi au ajuns ieri la spital cu răni grave produse în urma unor accidente sufrite după folosirea flexului.

Primul a ajuns în Urgenţe un bărbat din Copălău, care tăia în propria grădină o bucată de metal. La un moment dat însă, lama circulară a uneltei a alunecat şi i-a venit acestuia peste coapsa piciorului drept. Speriat de cantitatea mare de sânge pe care o pierdea, acesta a sunat la serviciul 112, la faţa locului fiind trimisă o ambulanţă cu medic, care i-a acordat acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la Uregnţe. „Pacientul prezenta o plagă la nivelul coapsei, însă a fost stabilizat hemodinamic, după care predat colegilor specialişti pentru investigaţii suplimentare şi suturarea plăgii”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoşani.

La scurt timp după acesta, un alt bărbat, de 41 de ani, din Corni, a apelat şi el la serviciul de urgenţă 112. Acesta folosea un flex pentru a tăia o bucată de scândură dintr-un gard, însă la un moment dat unealta i-a sărit din mână şi i-a atins mâna stângă, cu care ţinea scândura.

Potrivit cadrelor medicale, din fericire, niciunul din cei doi bărbaţi nu va rămâne invalid în urma acestor accidente, care cresc însă foarte mult ca număr în această perioadă.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...