Un singur candidat la şefia Poliţiei botoşănene

1

Surpriză în concursul orgaanizat de Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani. Astăzi, la expirarea perioadei de înscriere, membrii comisiei de organizare a concursului au precizat că s-a înscris doar un singur candidat, fiind vorba de comisarul şef Viorel Şerbănoiu, cel care a fost împuternicit încă din decembrie 2016 la conducerea IPJ Botoşani. Prin urmare, concursul anunţat pentru 27 august va fi de fapt un examen, care se va baza tot pe un interviu pe subiecte profesionale. Pentru a fi învestit oficial în funcţie, Viorel Şerbănoiu va trebui să obţină minim nota 7.

Comisarul şef Viorel Şerbănoiu nu este însă un nume nou în peisajul poliţiei botoşănene. Astfel, el a mai condus IPJ Botoşani şi în perioada 2008 – 2012, după ce a fost transferat de la IPJ Vrancea. În octombrie 2012, el a fost eliberat din funcţie, după o rocadă la conducerea poliţiei botoşănene cu fostul său adjunct, comisarul şef Cristian Cucoreanu, pensionat între timp.

+0 -0

1 COMENTARIU

  1. Inca un aranjament politic, nici vorba de concurs. Conform DEX, concursul este un examen de promovare, IN ORDINDEA CLASIFICARII, a unui post, a unei catedre… Pai trebuie sa fii nebun sa te inscrii la un concurs cand se stie castigatorul. Tu, om serios,din start ti se taie sansa de invingator. Merituosii inca nu au sansa in Romania sa iasa in fata si sa fie promovati. Atata timp cat timp se poarta peste tot cacealmaua.

se încarcă...