Căruţaş în stare gravă la Iaşi

1

Un accident grav soldat cu rănirea unui tânăr de 26 de ani a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă pe drumul național care leagă Botoșaniul de Săveni.

Accidentul s-a produs la Ungureni, din cauza neatenției șoferului unui autoturism, în vârstă de 32 de ani, din aceeași localitate. Acesta se deplasa în spatele căruței cu autoturismul, însă nu a observat atelajul și a intrat intrat în plin în aceasta.

Tânărul căruțaș a fost aruncat din atelaj și a suferit mai multe traumatisme, fiind preluat de la fața locului de o ambulanță și transportat la Urgențe. Bărbatul a fost ulterior examinat de medicii specialiști și a fost diagnosticat cu leziuni la nivelul cutiei craniene, fiind direcționat către Iași. ”Pacientul a fost diagnosticat cu un traumatism cranian și otoragie bilaterală. A fost stabiloyat și predat colegilor de la Ișai pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate”, a precizat medicul Daniela Amarande, din cadrul SJA Botoșani. Acesta a fost preluat de o ambulanță și transportat la Clinica de Neurochirugie din Iași.

Șoferul autoturismului nu era băut, el urmând a fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

+0 -0

1 COMENTARIU

se încarcă...