Victime după accidente în parcările magazinelor

0

Aglomeraţia tot mai mare face victime şi în parcări. Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce au fost loviţi de maşini în parcările unor supermarketuri. Unul a fost şi internat din cauza rănilor suferite.

Primul a ajuns la spital un bărbat din Botoșani, care a fost victima unui accident rutier produs în parcarea unui magazin cu materiale de construcţii. El se îndrepta către intrarea în magazin, însă, la un moment dat, a fost luat pe capota unui autoturism Volkswagen Passat, cu numere de Hunedoara. Iniţial, şoferul care a produs accidentul s-a făcut nevăzut. Botoșăneanul, în vârstă de 45 de ani, se întorsese în concediu din Spania, însă, în loc să ajungă la cumpărături, a ajuns la Urgenţe. „Pacientul a suferit o contuzie forte de genunchi drept, care a trebuit imobilizată. În rest nu a suferit nicio contuzie”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

La scurt timp după incident, polițiștii rutieri au identificat șoferul care a produs accidentul. Oamenii legii au mers la fața locului și au făcut reconstiuirea, în prezența victimei și a autorului accidentului. În același timp, polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere de la magazinul.

La scurt timp după acest incident, un alt bărbat, de 40 de ani, a ajuns la spital după ce a fost lovit în parcarea unui supermarket din oraş. Acesta se afla lângă maşina sa, iar la un moment dat o şoferiţă care încerca să îşi parcheze maşina nu a fost atentă şi a trecut cu o roată peste piciorul drept al bărbatului. Ţipetele de durere ale acestuia au făcut ca femeia să frâneze, însă nu înainte ca răul să fie făcut. Victima a ajuns la urgenţe, prezentând un traumatism forte la piciorul drept, medicii hotărând să îl interneze pe secţia de chirurgie plastică a spitalului.

+0 -0
se încarcă...