19 − 3 =

A password will be e-mailed to you.

Cu siguranță ai auzit că vremurile demult apuse erau mai bune. Că timpul avea răbdare și alte metafore din același registru. Probabil. Noi credem că vremurile mai simple dădeau această senzație de mai bine. Din fericire, ne putem întoarce către aceste timpuri dacă alegem inteligent tot ceea ce cumpărăm.

Ți-ai pus vreodată întrebarea ce efecte are cumpărarea unui nou aparat electrocasnic? Pe lângă consumul de energie electrică, acesta îți consumă și timpul – cât investești pentru a-l folosi și mai ales cât timp pierzi pentru a-l întreține. La fel și cu fiecare alt produs pe care îl cumpărăm.

Într-o societate în care trebuie să ai și aia, și aia, și aia, există o anumită clase de produse menite să simplifice viața ce poate fi caracterizată de mulți drept un mic haos. Acestea au ca numitor menținerea curățeniei în casă. E timpul să recunoști că a face curat nu este o activitate plăcută, în care să meditezi și cu care să te lauzi. Cu timpul pe care îl aloci ștergerii prafului, spălatului vaselor și rufelor ai putea să faci lucruri mult mai bune: să ieși în parc, să te vezi cu prietenii, să iei masa cu familia. Și dacă nu ai încredere să lași pe cineva să se ocupe de curățenie, care este soluția?

Pentru început, un aspirator robot. Mic, inteligent și foarte bun pentru curățenia zilnică, aspiratorul robot poate străbate întreaga casă atunci când ești la serviciu. Te va aștepta în fiecare zi cu o podea curată și strălucitoare. Aspiratorul poate fi programat fie direct din propriul meniu fie, dacă ai un model mai avansat, cu ajutorul smartphone-ului.

Fie că gătești, fie că mâncarea ajunge la tine în caserole și pungi, vasele murdare sunt inevitabile. Din fericire, o mașină de spălat vase te va scăpa de coșmarurile resturilor de mâncare întărite pe farfurii. La fel ca un aspirator robot, mașina de spălat vase are nevoie de doar câteva apăsări de buton, iar restul poate fi lăsat în seama ei. Ce poți face în tot acest timp?

În cazul în care coșul de rufe s-a umplut, e cazul să bagi una, două ture la mașina de spălat? Și dacă întinsul rufelor în văzul întregului cartier nu este chiar pe placul tău, atunci o mașină de spălat rufe cu uscător este salvarea ta de la rușine. Sigur, ai putea să iei un uscător separat, însă viața trebuie să fie cât mai simplă, iar sistemele 2-în-1 au fost create tocmai din acest motiv.

În rest, poți citi cărți sau urmări documentare care să te îmbogățească spiritual. Sarcinile uzuale merită lăsate în seama electrocasnicelor.

Vezi aici oferte mașini de spălat cu uscător

 

 

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...