9 + seven =

A password will be e-mailed to you.

Actorii botoşăneni încep o nouă stagiune cu premiera spectacolului Zeul măcelului, de Yasmina Reza, în regia artistică a lui Erwin Șimșensohn. Spectacolul va fi prezentat pe 15 şi 16 septembrie, începând cu ora 19.00.

Din distribuţie fac parte actorii Daniela Bucătaru, Ioan Crețescu, Gina Pătrașcu Zamfirache şi Valentin Popa.

Două perechi de părinți grijulii se întâlnesc să discute civilizat despre incidentul petrecut la școală între copiii lor, incident în urma căruia unul dintre băieți, Bruno, ajunge acasă cu doi dinți în minus drept pedeapsă pentru că a refuzat să îl accepte pe celălalt, pe tânărul Ferdinand, în „gașca” sa. Michel, tatăl victimei, interpretat de Ioan Crețescu, este un om simplu fără prea multe aspirații, un comerciant ce aparține păturii sociale mijlocii. Soția sa, Veronique (Daniela Bucătaru), este o mare amatoare de artă și în același timp un înflăcărat activist pentru drepturile omului. Tatăl tânărului agresor, Alain, jucat de Valentin Popa, este avocatul de succes, carierist convins, care își trăiește viața între două convorbiri succesive la telefonul mobil. Soția sa, Anette (Gina Pătrașcu – Zamfirache), este femeia nefericită în căsnicie care se ascunde în spatele unei false eleganțe.
Biletele se găsesc la Casa Tineretului, program: 10.00 – 12.00 și 16.00 – 18.00, de marți până duminică inclusiv. Preţul unui bilet este 30 de lei.

Apreciază calitatea articolului

1 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...