5 × 5 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Botoșănenii sunt aşteptaţi sâmbătă, începând cu ora 9.00 la Ziua Naţională de Curăţenie, organizată în cadrul campaniei Let’s Do It, Romania!”. Obiectivul numărul 1 al campaniei de anul acesta este ca într-o singură zi, în toată țara, să participle la acţiunea de salubrizare un million de voluntari, respectiv 20.000 de botoşăneni.

Organizatorii campaniei au anunţat că, în premieră, colectarea deșeurilor se va face selectiv. Asta pentru a încuraja colectarea selectivă a deşeurilor, capitol la care România nu stă foarte bine. Voluntarii sunt aşteptaţi sâmbătă dimineață, la Garda de Mediu Botoșani (Calea Națională), sau la Agenția pentru Protecția Mediului Botoșani (Bulevardul Mihai Eminescu) pentru a primi saci și mănuși.

Colectarea se va face în saci diferiți în funcție de tipul deșeurilor, respectiv hârtie, plastic, aluminiu. Odată terminată zona, liderul desemnat al grupului de voluntari va comunica numărul sacilor colectați, zona și numărul voluntarilor prezenți.

În județul Botoșani, ediția 2018 Let’s Do It, Romania este posibilă datorită implicării Instituției Prefectului și a structurilor locale aparținând Ministerelor Mediului, Educației Naționale, Apelor și Pădurilor, Turismului, Afacerilor Externe, Apărării Naționale, alături de Primăria Botoșani, Jandarmeria Română, Administrația Națională a Penitenciarelor, Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România și Asociația Municipiilor din România. Partenerul principal al campaniei este Kaufland România, alți parteneri fiind Admir,  asociațiile Buzzmedia, Papucul Doamnei, Optim și Centrul Europe Direct din Botoșani.

 

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...