3 × 2 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Un bărbat de 42 de ani a fost prins băut la volan ieri dimineaţă în timpul unui control de rutină. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Incidentul a avut loc pe o stradă din Flîmânzi, unde un echipaj al poliţiei din localitate efectua controale de rutină.

La un moment dat, oamenii legii au observat în trafic un şofer care avea un comportament neobişnuit şi au decis să tragă pe dreapta autoturismul Alfa Romeo pe care acesta îl conducea.

Dacă actele maşinii erau în regulă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre şofer. Poliţiştii l-au rugat pe acesta să sufle în aparatul etilotest, nu mică fiindu-le mirarea când acesta a indicat o concentraţie de 0.92 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Bărbatul s-a scuzat prin a spune că el băuse doar cu o zi înainte şi nu îşi putea explica valorile atât de mari indicate de etilotest. Ulterior acesta a fost condus la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...