eight − 1 =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Copil la un pas de o moarte teribilă. În vârstă de cinci ani, din Darabani, băieţelul se afla la stână şi a căzut de pe o căpiţă de fân într-o ţepuşă de lemn. Bucata i-a stăpuns pieptul aproape de inimă, fiind trimis de urgenţă la Botoşani. Întâmplarea nefericită a avut loc miercuri seară pe un câmp din apropiere de localitatea Darabani.

Băieţelul de cinci ani îşi ajuta părinţii la stână şi la un moment dat s-a suit pe o căpiţă de fân. Din păcate, copilul a făcut o mişcare bruscă şi s-a dezechilibrat, căzând în gol de la aproape trei metri înălţime. Acesta a căzut cum nu se putea mai rău, cu pieptul peste o ţepuşă care ieşea dintr-un gard de lemn.

Bucata i s-a înfipt în piept câţiva centimetri, ţipetele de durere au alertat adulţii, care au sunat imediat la 112, la faţa locului sosind un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat copilului primul ajutor şi l-a transportat la spital. „Pacientul a fost direcţionat de la Darabani la Dorohoi, unde a fost diagnosticat cu o plagă profundă, penetrantă, precordială, fiind trimis de urgenţă la Botoşani. Cadrele medicale au decis internarea lui şi ţinerea sub supraveghere, nefiind atins cordul”, a precizat un cadru medical din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean.

Medicii spun că starea lui este în continuare gravă şi se află sub supraveghere, câţiva milimetri mai la stânga şi lovitura ar fi putut să îi fie fatală.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...