O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Copil la un pas de o moarte teribilă. În vârstă de cinci ani, din Darabani, băieţelul se afla la stână şi a căzut de pe o căpiţă de fân într-o ţepuşă de lemn. Bucata i-a stăpuns pieptul aproape de inimă, fiind trimis de urgenţă la Botoşani. Întâmplarea nefericită a avut loc miercuri seară pe un câmp din apropiere de localitatea Darabani.

Băieţelul de cinci ani îşi ajuta părinţii la stână şi la un moment dat s-a suit pe o căpiţă de fân. Din păcate, copilul a făcut o mişcare bruscă şi s-a dezechilibrat, căzând în gol de la aproape trei metri înălţime. Acesta a căzut cum nu se putea mai rău, cu pieptul peste o ţepuşă care ieşea dintr-un gard de lemn.

Bucata i s-a înfipt în piept câţiva centimetri, ţipetele de durere au alertat adulţii, care au sunat imediat la 112, la faţa locului sosind un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, care i-a acordat copilului primul ajutor şi l-a transportat la spital. „Pacientul a fost direcţionat de la Darabani la Dorohoi, unde a fost diagnosticat cu o plagă profundă, penetrantă, precordială, fiind trimis de urgenţă la Botoşani. Cadrele medicale au decis internarea lui şi ţinerea sub supraveghere, nefiind atins cordul”, a precizat un cadru medical din Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean.

Medicii spun că starea lui este în continuare gravă şi se află sub supraveghere, câţiva milimetri mai la stânga şi lovitura ar fi putut să îi fie fatală.

2 VOTURI - MEDIE: 5,00
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Se încarcă...