three × one =

A password will be e-mailed to you.

Actorii Teatrului “Mihai Eminescu” vor juca, sâmbătă, începând cu ora 18.00, spectacolul “Aniversarea”, de Jeroen Van Den Berg.
Spectacolul a avut trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt Oadea, în anul 2016, pentru cel mai bun actor – Răzvan Amitroaei,
pentru cea mai bună regie – Erwin Șimșensohn şi pentru cel mai bun spectacol. Echipa care a realizat spectacolul este formată din Liliana Alexandrescu (traducerea), Erwin Şimşensohn (regia artistică), Iuliana Gherghescu (scenografia), Andrei Cozlac (video desing), Ana Teodora
Popa (sound design), Victoria Bucun (mişcare scenică), Marius Rogojinschi (asistent regie artistică).
Spectacolul are o regie specială, intrarea în sală se face cu zece minute înainte de începerea spectacolului, spectatorii au locuri pe gradene, în scenă, iar numărul locurilor este 60. În spectacol joacă actorii Daniela Bucătaru, Sorin Ciofu, Alexandra Vicol, Răzvan Amitroaei, Gina Pătraşcu.

„Spectacolul <vorbeşte> despre o familie care încearcă să mascheze anumite probleme. Şi, mai ales mama doreşte foarte mult să ascundă situaţia reală. Ea, mama, este genul de femeie care trăieşte într-o melancolie în care încearcă să-i aducă pe toţi cei din jurul său. Este o lume care se destramă, dar pe care doar ea, mama, vrea să o ţină în picioare. Asta în vreme ce restul componentelor din familie încep să cadă…Spectacolul acesta <spune> ceva: că trebuie să fim sinceri cu noi, că trebuie să nu ne mai ascundem! Să nu ne mai minţim! Acesta este <strigătul> spectacolului!”, a declarat Iuliana Gherghescu.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului, preţul unui bilet fiind 30 de lei, respectiv 15 lei pentru elevi, studenți şi grupuri organizate.

Apreciază calitatea articolului

EVALUAȚI ARTICOLUL -
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...